Taki cyrk tylko w wadze koguciej, ten cały Prince też tak pajacował aż w końcu się nadział

Ten gatunek ma wrodzoną zręczność, szybkość i umiejętność dryblingu aby przeżyć na sawannie. Widać, że nie raz zap🤬lił lwu padlinę z pyska... a tak w ogóle to tylko mi się zdaję, że z afryki uciekają tylko dorosłe szympansy tej samej płci ?
Boguni - nadział się aż raz i to dlatego że nie wyszła mu jego próba zakończenia walki przed czasem bo od samego początku nie obchodziły go punkty tylko nokaut a zazwyczaj ci co pajacują w ringu robią tak bo są świadomi swojej wyższości, wszyscy walczący w ten sposób są/byli dobrzy. Fakt, faktem tylko w niższych wagach mogą sobie pozwolić na takie gimnastykowanie się bo cięzki zwyczajnie nie wyrobił by kondycyjnie.
By op🤬lić banana przed innymi małpami ewolucja wpływa na szybkości i refleks i przetrwają najszybsi z największymi czarnymi pytami... tak to działało i działa w świecie zwierząt - dziś szybkość przy kradzieżach i pyta przy głupich dziewojach nadal się sprawdza i zwierzęta się rozmnażają.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Ciekawe czy przy nim byście tak p🤬lili, wy sk🤬iałe białasy.

U mnie na filmiku też nikt go nie trafił. Zobaczę w innym internecie

Dla czego ten typ nap🤬lał go rękawicą, zamiast rzucić siatkę?
TrynkiTrynki napisał/a:
Ciekawe czy przy nim byście tak p🤬lili, wy sk🤬iałe białasy.
Tee, Django... Jazda od kompa. Bo jak pan wróci to cię wychłoszcze za kare. Chyba, że lubisz smaganie batem po dupie

Będzie mi tu z białasami wyjeżdżał