Cytat:
Z krakowskiego Wawelu zniknie zawieszona we wtorek reklama niemieckich linii lotniczych z hasłem "Latanie jest dziecinnie proste". - Za namową naszego domu mediowego, Air Berlin zdecydował się zdjąć billboardy w całej Polsce - mówi nam Marta Gajowniczek PR Manager w Omnicom Media Group.
Reklama dźwignią handlu, mawiają. Tutaj mogło sie nie sprawdzić
Źródło
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Yhy, niech teraz z powodu tragedii wycofają z Polski wszystkie linie lotnicze a z lotnisk niech zrobią bazary. A i niech wprowadzą międzynarodowe i transatlantyckie kursy Ikarusami.
konto usunięte
2010-04-15, 23:16
Nie wiem czemu ale mnie jakoś ta tragedia spływa jak po kaczce.
A ja nie wiem czemu rodman, ale mnie jakoś spływa, że będąc takim frajerem nie podupczysz.
konto usunięte
2010-04-20, 17:58
Rodman, Dondamiano - pobijcie sie. Na gole klaty nawet. Ale nie robcie tu smietnika, prosze was, moderatorow moze szlag trafic i wypieprza temat. A szkoda by bylo, bo fajny fail.