📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Ja-nusz
Ja nie zauważyłem wegetariańskiej propagandy. Fakt, gadała tylko o mięsie ale rzecz tyczy się wszystkich produktów "wielkiej dziewiątki" korporacji i jasno to określiła.
Dymają nas na każdym produkcie, nic nowego
Ja nie zauważyłem wegetariańskiej propagandy. Fakt, gadała tylko o mięsie ale rzecz tyczy się wszystkich produktów "wielkiej dziewiątki" korporacji i jasno to określiła.
Dymają nas na każdym produkcie, nic nowego

jedno mnie dziwi... karane jest wprowadzanie w błąd - (art. 286 k.k.), a cała reklama opiera się na wprowadzaniu w błąd... no może nie do końca, bo w końcu mówią tam niby prawdę..., ale jednak, wszyscy wiedzą, że coś tu śmierdzi... i co ? i nic, wielkie gówno... nikt się nie zżyma, nikt w zasadzie głośno nie protestuje, czasem dadzą komuś po łapach za wprowadzanie w błąd, ale skończy się na pogrożeniu palcem i tyle...

Spamują mi tym wyreżyserowanym gównem od rana na facebooku.
Że niby "zobaczcie na reakcję ludzi z widowni - brak oklasków - SZOK~!!".
Chyba każdy wie jak wygląda współczesna produkcja mięska i raczej patrzy na napisy na produktach z przymrużeniem oka.
Że niby "zobaczcie na reakcję ludzi z widowni - brak oklasków - SZOK~!!".
Chyba każdy wie jak wygląda współczesna produkcja mięska i raczej patrzy na napisy na produktach z przymrużeniem oka.
Autor nie obejrzał tego do końca, ale najbardziej zdziwiło mnie to jak na was zadziałał tytuł. To nie jest prezentacja o marketingu spożywczym tylko na temat chowu zwierząt hodowlanych. Ta pani jest tak przekoloryzowana że aż przykro się robi. I puenta, "to Wy jesteście główną przyczyną dla której możemy to robić". Przykro mi, że społeczeństwo jest tak głupie że nie potrafi zinterpretować już nawet wideo dla mas, a co dopiero mówić o książkach.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie