Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Marsz marsz Dąbrowski
BigLebovsky • 2025-05-15, 14:27

Mam tylko nadzieję że nie musiały potem oglądać tych kopaczy. Już lepiej iść pogłodować na sawannie.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
trawa 2025-05-15, 16:55 1
D171 napisał/a:

Czy tylko ja widzę białego "śpiącego" Noworodka na podłodze pod stolikiem w 12 sekundzie? To jakieś AI wygenerowało ten filmik...

Drugie śniadanie
Zgłoś
maki1981 2025-05-15, 17:10 4
D171 napisał/a:

Czy tylko ja widzę białego "śpiącego" Noworodka na podłodze pod stolikiem w 12 sekundzie? To jakieś AI wygenerowało ten filmik...

Nie śpi tylko jest martwy. Treser batem go zaj🤬 bo odstawał śpiewem od reszty trasowanego stada...
Zgłoś
Banan1494 2025-05-15, 17:16 5
Marian_Koniuszko napisał/a:

Według raportu Najwyższej Izby Kontroli, rząd PiS w latach 2018-2022 wydał 6,5 mln wiz. Z danych Izby wynika ponadto, że wydano ponad 366 tysięcy wiz mieszkańcom 76 krajów afrykańskich i azjatyckich, a także ponad 2 tysiące wiz Rosjanom, którzy polskie wizy dostali po rozpoczęciu wojny na Ukrainie.
W ciągu jedynie 30 miesięcy zostało wydanych ponad 250 tysięcy wiz pracowniczych obywatelom państw afrykańskich, azjatyckich i muzułmańskich.

No, u mnie w korpo pracują osoby między innymi z Turcji. W Korpo jak gdzieś jest niedosyt pracowników to można poprosić o relokację, wtedy się załatwia wizę pracowniczą i możesz sobie gdzieś pomieszkać tak kilka lat. Więc moje znajomki w ten sposób właśnie znaleźli się w PL, normalni ludzie, profesja IT, pracują, płacą podatki.

Więc przestańcie już p🤬lić o tych wizach bo temat jest grzany tylko po to żeby zamydlić to co się odp🤬la na niemieckiej granicy.

[ Dodano: 2025-05-15, 17:20 ]
Jeszcze dodam że ostatnio takie wizy przedłużali, i przedłużyli bez żadnych problemów, a stara władza już dawno nie ma w tym temacie nic do powiedzenia.

podpis użytkownika

ble ble ble...
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-15, 17:35 2

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
BatmanBB 2025-05-15, 18:10
D171 napisał/a:

To zabawka
Zgłoś
Mister_Klex 2025-05-15, 18:15 3
To widzę nowa klasa w Warszawskiej podstawówce ?
Zgłoś
Danielll111 2025-05-15, 18:47 2
Napalmu tam brakuje
Zgłoś
Nome 2025-05-15, 19:10 7
Banan1494 napisał/a:

Więc przestańcie już p🤬lić o tych wizach bo temat jest grzany tylko po to żeby zamydlić to co się odp🤬la na niemieckiej granicy.
.

Ale problemy na granicy to też robota pisu, najpierw mieli w dupie i wpuszczali wszystkich, dopiero jak niemaszki zrobili krzyk to zaczął się cyrk z blokowaniem granic, potem mieli w dupie i przyjmowali wnioski o ochronę międzynarodową i zamiast towarzystwo deportować to spokojnie czekali aż zwieją do niemiec i bardzo zadowoleni z siebie darli mordy, że walczą z imigrację.
Potem całe szczęście obecny rząd zablokował przyjmowanie wniosków o azyl, ale i tak niemcy mają prawo zwrócić tą hołotę która złożyła wnioski w Polsce i uciekła i tak się dzieje, polski rząd nic nie może na to poradzić, to żaden pakiet imigracyjny, tylko prawo które obowiązuje już dawno i było przyjęte za zgodą pisu, ale lepiej drzeć mordy i udawać że się walczy i imigracją.
Dla mnie jako Polki wszystko jedno czy te bandy cz🤬chów i c🤬tych co latają teraz po naszych ulicach to imigranci z wizami pisu czy ci co sie wp🤬lili na czarno, jest tego za dużo

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-05-15, 19:13 6
Banan1494 napisał/a:

No, u mnie w korpo pracują osoby między innymi z Turcji. W Korpo jak gdzieś jest niedosyt pracowników to można poprosić o relokację, wtedy się załatwia wizę pracowniczą i możesz sobie gdzieś pomieszkać tak kilka lat. Więc moje znajomki w ten sposób właśnie znaleźli się w PL, normalni ludzie, profesja IT, pracują, płacą podatki.
Jeszcze dodam że ostatnio takie wizy przedłużali, i przedłużyli bez żadnych problemów, a stara władza już dawno nie ma w tym temacie nic do powiedzenia.

Problemem było to, że dawano ludziom wizy i nie kontrolowano później co się z tymi ludźmi dzieje, a ci krążyli po całej unii i nie tylko- bo była afera na przykład o to, że polskie wizy pracownicze były masowo wykorzystywane przez obywateli Gruzji do wjazdu do Meksyku i dalej do USA i Kanady.
Powstawało w Polsce wiele firm, które za ciężkie pieniądze załatwiały wizy pracownicze obywatelom krajów trzeciego świata, bez zamiaru ich zatrudnienia. Chodziło tylko o to, żeby dostali wizę na podstawie deklaracji firmy o zamiarze ich zatrudnienia.
Nikt nie kontrolował, czy dany delikwent rzeczywiście był później zatrudniony w firmie która deklarowała jego zatrudnienie, a ten sobie robił co chciał w dowolnym kraju unii, z wizą na 1 lub 2 lata.
Zgłoś
Nome 2025-05-15, 19:42 5

Nikt nie kontrolował, czy dany delikwent rzeczywiście był później zatrudniony w firmie która deklarowała jego zatrudnienie, a ten sobie robił co chciał w dowolnym kraju unii, z wizą na 1 lub 2 lata.

dokładnie i takich między innymi delikwentów Niemcy zwracają Polakom, czyli pisiory nawywijały, a potem drą zakłamane mordy na obecny rząd

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Janko 2025-05-15, 19:57 2
Boże chroń Polskę i Polaków przed tym czarnym gównem
Zgłoś
kobo7 2025-05-15, 20:00 3

Według raportu Najwyższej Izby Kontroli, rząd PiS w latach 2018-2022 wydał 6,5 mln wiz. Z danych Izby wynika ponadto, że wydano ponad 366 tysięcy wiz mieszkańcom 76 krajów afrykańskich i azjatyckich, a także ponad 2 tysiące wiz Rosjanom, którzy polskie wizy dostali po rozpoczęciu wojny na Ukrainie.
W ciągu jedynie 30 miesięcy zostało wydanych ponad 250 tysięcy wiz pracowniczych obywatelom państw afrykańskich, azjatyckich i muzułmańskich.

To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. To wina Tuska. I Niemców. I dziadka z Wermachtu.
Zgłoś
cedrikk 2025-05-15, 20:36 3
K🤬a ile tęczowych troli się tu zleciało.
Zgłoś
Cerber1111 2025-05-15, 21:20
A ja tu widzę drugie dno
Zgłoś
Qubec 2025-05-15, 21:36 2
Ja p🤬le... To oni będą mieli koszmary do końca swoich dni. Gorzej by było tylko gdyby posłuchali hymnu w wykonaniu Edytki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie