Mam tylko nadzieję że nie musiały potem oglądać tych kopaczy. Już lepiej iść pogłodować na sawannie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
Mam tylko nadzieję że nie musiały potem oglądać tych kopaczy. Już lepiej iść pogłodować na sawannie.
Marek695454 napisał/a:
Czekają aż pisiorki wygrają wybory żeby kupić wizę
Po co, kupować? do niemiec się dostaną i rudy ich z otwartymi rękami przyjmie.
Marek695454 napisał/a:
dużo tych wiz sprzedali?
agrus11 napisał/a:
dużo tych wiz sprzedali?
Za darmo rozdawali, wystarczyło przyjść w biało czerwonej koszulce i z automatu dostałeś, ot taka akcja promocyjna 😁
Czy tylko ja widzę białego "śpiącego" Noworodka na podłodze pod stolikiem w 12 sekundzie? To jakieś AI wygenerowało ten filmik...
Marek695454 napisał/a:
Ić stond.
agrus11 napisał/a:
dużo tych wiz sprzedali?
dużo, na straganach sprzedawali to szły jak świeże bataty
agrus11 napisał/a:
dużo tych wiz sprzedali?
Według raportu Najwyższej Izby Kontroli, rząd PiS w latach 2018-2022 wydał 6,5 mln wiz. Z danych Izby wynika ponadto, że wydano ponad 366 tysięcy wiz mieszkańcom 76 krajów afrykańskich i azjatyckich, a także ponad 2 tysiące wiz Rosjanom, którzy polskie wizy dostali po rozpoczęciu wojny na Ukrainie.
W ciągu jedynie 30 miesięcy zostało wydanych ponad 250 tysięcy wiz pracowniczych obywatelom państw afrykańskich, azjatyckich i muzułmańskich.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie