Muzułmanie od kilku miesięcy prowadzili kampanię reklamową Marszu Miliona Muzułmanów który miał przejść przez Waszyngton 11 września 2013. Jednak takiej liczby przybyłych się raczej nie spodziewali. Zresztą sami zobaczcie (artykuł znalazłem w necie i przetłumaczyłem dla nieznających angielskiego)
Nie zapomnijcie im tego
Ciekawostka: hamburgery zorganizowały kontratak, Rajd 2 Milionów Motocyklistów, który miał się spotkać z tą rzeszą faszystów; wzięło w nim udział około miliona ludzi (info sprzed paru godzin).
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-09-11, 22:42
____
2013-09-11, 22:58
zabrakło marketingu :] wystarczyłby slogan typu "Będą kozy"
taa, bombowa rozrywka i pokazy lotnicze
1 milion muzułmanów w jednym miejscu. Sprytne, nie trzeba było by ich ganiać po całych stanach
Nie lubię muslimów, ale jakby na to nie patrzeć motocyklistom zabrakło mniej więcej tyle samo uczestników do celu...
konto usunięte
2013-09-12, 8:42
@MsSalemone
Co ona pisała SMSa podczas wiadomości na żywo?
niech zorganizują we Francji, to 2 mln by przylazło
no to prawie o tyle samo motocyklisci i muzułmany się pomylili w liczbie chetnych
konto usunięte
2013-09-12, 11:27
jakby większość w Guantanamo nie siedziała to by przyszli pewnie
konto usunięte
2013-09-12, 12:37
@MotoGdynia
Z tego co zrozumiałam (a byłam przed kawą więc z myśleniem słabo, jak to na kobietę przystało) w telefonie sprawdzała jakieś newsy na fb dotyczące tego właśnie rajdu.