Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:04
Marsz N
PiotrTAG • 2012-11-08, 23:26
Prawda w oczy koli.Polska zawsze po Prawej Stronie !.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-09, 1:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 1:22 4
vass napisał/a:

Jestem niezwykle spokojny kryptogeju.

w sensie że kolega wygrzebał w końcu to zaginione w twej dupce dildo. to dobrze!

ps. nie zapominaj, że na świecie są jeszcze ludzie którzy wolą osoby płci przeciwnej w przeciwieństwie do ciebie.
Zgłoś
kramos 2012-11-09, 1:22 6
z jednej strony "lewacy" z drugiej "prawicowe scierwa" zamisast sie obrazac czas sie brac RAZEM do sensownego rzadzenia.
na marszu niepodleglosci jak i na paradzie rownosci, wszedzie znajdzie sie kilku debili dzieki ktorym media moga robic sensacje-tak jest i bedzie-trzeba umiec filtrowac informacje
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 1:27 1
nie wierzę że oglądam tych c🤬li co przez 2 lata nie mogli się dogadać z PiSem i dzięki nim rządzi teraz PO. nie wierzę jacy z was debile ,że dajecie się nabierać na ich propagandowe pierdzielenie w bambus. prawica nie może się dogadać od lat i tu jest największy problem, a nie w tym ,że rządzą jacyś tam lewacy, bo to właśnie nikt inny jak prawicowcy dopuszczają ich do władzy.
Zgłoś
Bachowski 2012-11-09, 1:27 2
Popieram i jadę na marsz do Wawki, a kawałek drogi mam. Nic nie zmieni u mnie jednak odruchu wymiotnego na widok mord Zawiszy i Bosaka.
Zgłoś
Hesbollah 2012-11-09, 1:35 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
komandoklucha 2012-11-09, 1:36 2
a mnie to tak bardzo jebie...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 1:37 19
@hesbollah

Nie, będę ciaptatofilnym gejowskim pro radzieckim pedałem (nie mylić z rosją)
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 1:49
Co to za nuta?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 1:50 4
Najsmutniejsze jest to, że w szkole się o tym nie mówi. I przez cały czas musisz sam sobie pytanie zadawać "dlaczego?". I nikt się nie kwapi aby w narodzie było więcej patriotyzmu. Ja w tym marszu idę bo już wiem jaką mi kaszkę z mózgu zrobili. I My Polacy nie sprzedamy tego Kraju!
Zgłoś
Archeolog 2012-11-09, 2:01 11
Co to za kolejne prawackie, propagandowe gówno? Idź agitować gdzie indziej.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-09, 2:04 12
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 2:11 1
Marsz dzikusów, bez wyjątku.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 2:19 16
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 2:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem