👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:04

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

vass napisał/a:
Jestem niezwykle spokojny kryptogeju.
w sensie że kolega wygrzebał w końcu to zaginione w twej dupce dildo. to dobrze!
ps. nie zapominaj, że na świecie są jeszcze ludzie którzy wolą osoby płci przeciwnej w przeciwieństwie do ciebie.
z jednej strony "lewacy" z drugiej "prawicowe scierwa" zamisast sie obrazac czas sie brac RAZEM do sensownego rzadzenia.
na marszu niepodleglosci jak i na paradzie rownosci, wszedzie znajdzie sie kilku debili dzieki ktorym media moga robic sensacje-tak jest i bedzie-trzeba umiec filtrowac informacje
na marszu niepodleglosci jak i na paradzie rownosci, wszedzie znajdzie sie kilku debili dzieki ktorym media moga robic sensacje-tak jest i bedzie-trzeba umiec filtrowac informacje

nie wierzę że oglądam tych c🤬li co przez 2 lata nie mogli się dogadać z PiSem i dzięki nim rządzi teraz PO. nie wierzę jacy z was debile ,że dajecie się nabierać na ich propagandowe pierdzielenie w bambus. prawica nie może się dogadać od lat i tu jest największy problem, a nie w tym ,że rządzą jacyś tam lewacy, bo to właśnie nikt inny jak prawicowcy dopuszczają ich do władzy.
Popieram i jadę na marsz do Wawki, a kawałek drogi mam. Nic nie zmieni u mnie jednak odruchu wymiotnego na widok mord Zawiszy i Bosaka.

@hesbollah
Nie, będę ciaptatofilnym gejowskim pro radzieckim pedałem (nie mylić z rosją)
Nie, będę ciaptatofilnym gejowskim pro radzieckim pedałem (nie mylić z rosją)

Najsmutniejsze jest to, że w szkole się o tym nie mówi. I przez cały czas musisz sam sobie pytanie zadawać "dlaczego?". I nikt się nie kwapi aby w narodzie było więcej patriotyzmu. Ja w tym marszu idę bo już wiem jaką mi kaszkę z mózgu zrobili. I My Polacy nie sprzedamy tego Kraju!
Co to za kolejne prawackie, propagandowe gówno? Idź agitować gdzie indziej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie