👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiesiors4, możesz pocałować mnie w moje tłuste, lewicowe dupsko. Pozdrawiam!

@wiesiors4
Za to nasi przyjaciele ze skrajnej prawicy hitlerowskiej bardzo duzo dobrego u nas zrobili prawda?
Wszystkie strony skrajne prawicowe i lewicowe sa niebezpieczne. Niestety patrzac po komentarzach to wychodzi jednak ta skrajnosc prawicowa na sadistic. Co do filmiku to jesli uwazasz wypowiedzi chlopaczkow z Mlodziezy Wszechpolskiej za prawdziwe to sam jestes glupi
Za to nasi przyjaciele ze skrajnej prawicy hitlerowskiej bardzo duzo dobrego u nas zrobili prawda?
Wszystkie strony skrajne prawicowe i lewicowe sa niebezpieczne. Niestety patrzac po komentarzach to wychodzi jednak ta skrajnosc prawicowa na sadistic. Co do filmiku to jesli uwazasz wypowiedzi chlopaczkow z Mlodziezy Wszechpolskiej za prawdziwe to sam jestes glupi

moment jak policja nawołuje do podporządkowania się a tłum śpiewa hymn... bezcenne

Patriota, a zwłaszcza Polski Patriota to nie jest człowiek który mówi o tym jak jest źle i jaka jest władza. To jest człowiek którego fizycznie boli sytuacja jego kraju i jego rodaków i sam z tym robi porządek. Nie próbuje albo chce... Ale robi. Władza jest jaka jest. Póki nie będzie z 10 Smoleńsków żeby wszystkich ze starej gwardii odprawic na emeryture to nawet młodzi będą tym wszystkim przesiąkać. Liczy się działanie patriotów. W skórcie: Kochasz swój kraj, swoich braci i siostry? Wstąp do lotnictwa... A nie jakieś marsze...

Cieszę się, że obejrzałem ten materiał. Według mnie obie strony mają swoje racje i obie ściemniają, wybielają siebie i oczerniają drugą stronę. Przykre, że teraz ludzie są dzieleni na prawicowców i lewicowców, jakby nie było innych możliwości. Jesteś z nami albo przeciwko nam. Masz dwie opcje do wyboru. Gdzie tu miejsce na całkowicie własne poglądy? Na samodzielne myślenie, wyciąganie wniosków? Zgadzam się z częścią poglądów prawicowych jak i lewicowych. Jestem przeciwny rządowi, który jest teraz, ale za PIS-u wcale nie było lepiej. Niestety ktokolwiek dorwie się do koryta, ten zapomina o Polsce i ciągnie z państwowego cyca ile wlezie i ma w dupie zwykłych obywateli.

Prawda to wszystko. A jak już prawica zdobywa władzę to zaczyna krzyczeć o zakazie aborcji gdy zgw🤬ci się 13 latkę.
Oj lewaczki modlę się do Odyna żeby doszło w końcu do bezpośredniej konfrontacji chodź wiem że jesteście zwykłymi tchórzami. kamon kamon antifa huligan!!!
szer.Lucjan napisał/a:
Żyjemy w czasach kiedy patriota oznacza rasiste, nacjonalistę i katola
a nakręciła to wszystko komuna i eurokołchoz
Chcesz walczyć ze stereotypami a sam w nie wpadasz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie