📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

Holocher - naprawdę polskie nazwisko...
Sama idea wybicia lewackiej zarazy jest ok, ale wzorowanie się na jeszcze gorszej zarazie, szwabach, to szczyt głupoty... Tym bardziej, że są oni gorszym wrogiem niż lewactwo.
Sama idea wybicia lewackiej zarazy jest ok, ale wzorowanie się na jeszcze gorszej zarazie, szwabach, to szczyt głupoty... Tym bardziej, że są oni gorszym wrogiem niż lewactwo.

Dobry wieczór ^^. Jako, że mamy właśnie rozpier... znaczy się marsz niepodległości na ulicach Warszawy, coś się na zapleczu musiało stać. No właśnie, strony narodowców i marszu niepodległości zostały zdeface'owane.
W chwili pisania posta, strony które zostały zdeface'owane to:
i być może inne.
Osobiście na pamiątkę, gdyby jednak zorientowali się i strony wróciłyby do normy, zrobiłem wam zdjęcia
.
Źr. i inne dane na temat ataku: niebezpiecznik <3
W chwili pisania posta, strony które zostały zdeface'owane to:
Cytat:
onr.com.pl
ruchnarodowy.net
ruchnarodowy.org
marszniepodleglosci.org
i być może inne.
Osobiście na pamiątkę, gdyby jednak zorientowali się i strony wróciłyby do normy, zrobiłem wam zdjęcia

Źr. i inne dane na temat ataku: niebezpiecznik <3
Gdy dziś oglądałem te wspaniałe obrazki, to nie wiem czy mam współczuć tym debilom czy nie, bicie drzew bo rosły skierowane w lewą stronę! Dziś w Polsce powinien skończyć się nacjonalizm!

Ace7 napisał/a:
Jaki wstyd.
Wystarczyło ze robili wstyd za granicą ale jeszcze srać we własnym gnieździe?
Idź gloryfikować khurwę bez R-y z USA.
On nie sra na własne podwórko...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie