loleks42, ciebie powinni zamknąć za c🤬jowy trolling
.
Jak i połowę forum za brak mózgu.

podpalona tęcza kolorowych pedałków na Marszu Niepodległości właśnie spłonęła, a antifa biega po tej Warszawie jak zawodowi sprinterzy
![]()
Mój kraj, taki piękny...
W I E L K A P O L S K A ! ! !
Polska to by była wielka gdyby nie kretyni twojego pokroju albo pokroju tych zwierząt, które zdemolowały centrum Warszawy. Śmiech na sali po prostu, że wszyscy jak jeden mąż krytykujecie c🤬ków, którzy rozp🤬alają i palą wszystko na swojej drodze, a gdy to samo robią polscy "patrioci" to nagle wszystko jest w porządku. Szkoda tylko, że nie było lepszego zabezpieczenia tego marszu ze strony policji albo żandarmerii wojskowej, bo myślę że jakby raz a porządnie spuścili wp🤬l tym "Wielkim Polakom" to skończyłoby się coroczne demolowanie stolicy. Kraj i ludzie biedni, ale na powodowanie szkód, które będą pokryte z pieniędzy podatników zawsze wszystkich stać.

Łatwy cel, ludzie zreszający się w tych organizacjach działają realnie w terenie i nie mają czasu na przesiadywanie przed komputerem jak wy przegrywy dla których komputer to całe życie.

A co teraz?Plują na tych młodych co walczą z systemem i rządem bo k🤬a wiedzą,że taka walka idzie tylko ku zwycięstwu i wiedzą,że w któryś momencie ich pokonają bo u nas czasy się nie zmieniają tylko ludzi,których trzeba zwalczać tak, kiedyś to były komuchy teraz lewaki,pedały i inne z🤬by genetyczne także Nie bójcie się ludzie jak kiedyś dojdziecie do władzy to mówcie otwarcie bez ukrywania twarzy,że braliście udział w Marszu Niepodległości i też walczyliście z system i obecnym rządem i systemem jaki reprezentują!
Nie słuchajcie zakłamanych mediów ,sam oglądałem tvn i śmiałem się jak na dobrej komedii barany,posły osły.
Chwała Poległym i Sława Wielkiej POLSCE!
I jeszcze jedno nie walczcie ze sobą walczcie z tymi co trzeba nie niszczcie kraju jak debile niszczcie jego wrogów i nie zaczepiajcie swoim braci na ulicach bo to Polacy tak jak my! Chyba że brudy to c🤬j w nich

Oczywiście ja będę musiał płacić z podatków za wasze rozrywki wy p🤬lone polskie śmiecie

PS: post nie zawiera nienawiści. Jest to po prostu sposób, w jaki wyrażam się o ludziach, którzy świadomie niszczą Polskę.

20 lat temu jak ktoś brał udział w marszu lub walczył z władzą to był pan, wszystkie te k🤬y z rządu tak się szczycą,że obalili komunę,obalili coś tam,walczyli z ówczesnym system z władzą,policją i rządem,policja biła itd
A co teraz?Plują na tych młodych co walczą z systemem i rządem bo k🤬a wiedzą,że taka walka idzie tylko ku zwycięstwu i wiedzą,że w któryś momencie ich pokonają bo u nas czasy się nie zmieniają tylko ludzi,których trzeba zwalczać tak, kiedyś to były komuchy teraz lewaki,pedały i inne z🤬by genetyczne także Nie bójcie się ludzie jak kiedyś dojdziecie do władzy to mówcie otwarcie bez ukrywania twarzy,że braliście udział w Marszu Niepodległości i też walczyliście z system i obecnym rządem i systemem jaki reprezentują!
Nie słuchajcie zakłamanych mediów ,sam oglądałem tvn i śmiałem się jak na dobrej komedii barany,posły osły.
Chwała Poległym i Sława Wielkiej POLSCE!
I jeszcze jedno nie walczcie ze sobą walczcie z tymi co trzeba nie niszczcie kraju jak debile niszczcie jego wrogów i nie zaczepiajcie swoim braci na ulicach bo to Polacy tak jak my! Chyba że brudy to c🤬j w nich![]()
co ty palisz z jakiego matrixa wylazłes co ty ci sie wydaje że masz zle i walczysz z okupantem ? nudzi ci sie bo prawda jest taka że w dupach poprzewracane wystarczy spytac starszych jak było.
Wyskakuje taki z jakąś zszytą ideologią. Idz pomachac łapami za 20 lat bo zaden z baranów latających po mieście jak małpy do zadnej władzy nie dojdzie.
Jeszcze ten okrzyk "chwala wielkiej polsce" odłącz sie od matriksa i troche k🤬a pożyj to może sobie uświadomisz że to nie gwiezdne wojny ani nowe powstanie tylko ci na łeb siada i twoim kolegom

I co narodowskie śmiecie? W tym roku jakoś nikt was k🤬y j🤬e nie sprowokował, a jednak zadyma jak od dwóch lat. Pluję na was i mam nadzieję, że nie tylko ONR i spółka zostanie obciążona kosztami, ale i dostaniecie takie "sanki", że do kolejnego marszu nie wyjdziecie
![]()
Oczywiście ja będę musiał płacić z podatków za wasze rozrywki wy p🤬lone polskie śmiecie![]()
PS: post nie zawiera nienawiści. Jest to po prostu sposób, w jaki wyrażam się o ludziach, którzy świadomie niszczą Polskę.
Sklej wary obciągary czerwony śmieciu
z podatków nic nie zapłacisz bo wg. tego co masz w profilu siedzisz na jakimś zmywaku za granica
Więc ryj sabaka

A teraz tak bardziej wam, zamiast do serca, to do durnych łepetyn. Ponieważ tacy zadymiarze jak wy, mają jedynie połówki mózgów, których wszelki rozrost poza tłuszczzem w czaszkach, hamuje dodatkowo głęboki niedorozwój emocjonalny uzewnętrzniany poprzez atawizmy, brak poszanowania własności, odwagę prezentowaną tylko w tłumie i ze zasłoniętymi ryjami, albo kryciem się przed policją wśród matek z dziećmi, jestem zupełnie spokojny o przyszłość tego kraju.
Wbrew bowiem wszelkim obawom, ja wiem, że do końca życia będziecie wykonywać fizyczną pracę nie wymagającą zaangażowania umysłowego, a wasze braki umysłowe, ograniczone zdolności językowe, brak wiedzy nie pozwoli się wam tego stanu rzeczy zmienić. Jak te barany, będziecie więc posłusznie robić to, co ludzie o większej inteligencji, ogładzie i kulturze osobistej wam podyktują, by zapełnić michy swoje i swoich dzieci (jeśli traficie w dziurkę, bo założe się, że najlepiej posuwacie się między sobą, trzymając za szaliki i skandując klubowe piosenki).
Będziecie tańczyć, jak wam zagrają ludzie w garniturach, tolerancyjni, potrafiący się dogadać nawet z kimś o odmiennych poglądach. I to mnie cieszy.

Sklej wary obciągary czerwony śmieciu
z podatków nic nie zapłacisz bo wg. tego co masz w profilu siedzisz na jakimś zmywaku za granica
Więc ryj sabaka
wyłącz się człowieku idx polatac z kolegami bo smierdzi tu tepakiem i gównianym napinaczem wytworem ktory sam nie mysli tylko ma zamulony mózg popularnymi hasłami
I co narodowskie śmiecie? W tym roku jakoś nikt was k🤬y j🤬e nie sprowokował, a jednak zadyma jak od dwóch lat. Pluję na was i mam nadzieję, że nie tylko ONR i spółka zostanie obciążona kosztami, ale i dostaniecie takie "sanki", że do kolejnego marszu nie wyjdziecie
![]()
Oczywiście ja będę musiał płacić z podatków za wasze rozrywki wy p🤬lone polskie śmiecie![]()
Brawo. Dzisiaj republikamie są prawdziwymi patriotami a ścierwo narodowe widać jak się zaprezetowalo. Dobrze z kurawami pojechały slużby. W razie godziny W powywieszamy zdrajców, folksdojczow i narodowe scierwi. CHwała wieliej Polsce!