Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Castagiro 2013-11-11, 20:06 2
astmuus napisał/a:

loleks42, ciebie powinni zamknąć za c🤬jowy trolling .

Jak i połowę forum za brak mózgu.
Zgłoś
tranzystor 2013-11-11, 20:07 2
Jestem taki dumny z moich rodaków, prawdziwych Polaków, prawicowych patriotów, katolików
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-11, 20:20 2
zuojestwszedzie napisał/a:

podpalona tęcza kolorowych pedałków na Marszu Niepodległości właśnie spłonęła, a antifa biega po tej Warszawie jak zawodowi sprinterzy
Mój kraj, taki piękny...

W I E L K A P O L S K A ! ! !

Polska to by była wielka gdyby nie kretyni twojego pokroju albo pokroju tych zwierząt, które zdemolowały centrum Warszawy. Śmiech na sali po prostu, że wszyscy jak jeden mąż krytykujecie c🤬ków, którzy rozp🤬alają i palą wszystko na swojej drodze, a gdy to samo robią polscy "patrioci" to nagle wszystko jest w porządku. Szkoda tylko, że nie było lepszego zabezpieczenia tego marszu ze strony policji albo żandarmerii wojskowej, bo myślę że jakby raz a porządnie spuścili wp🤬l tym "Wielkim Polakom" to skończyłoby się coroczne demolowanie stolicy. Kraj i ludzie biedni, ale na powodowanie szkód, które będą pokryte z pieniędzy podatników zawsze wszystkich stać.
Zgłoś
Matikens 2013-11-11, 20:29 3
Wychodzi na to ze to jednak nie brudaski zaatakowały pierwsze tylko głupia zwierzyna. Wszyscy są siebie warci
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-11, 20:31 1
Jesteście z tego dumni? podnieca was to?
Łatwy cel, ludzie zreszający się w tych organizacjach działają realnie w terenie i nie mają czasu na przesiadywanie przed komputerem jak wy przegrywy dla których komputer to całe życie.
Zgłoś
WojtkU 2013-11-11, 20:38 2
ci co podpalili ta tecze niech sie p🤬lna w czajnik. Powinni wrocic do gimbazy na lekcje religii i dowiedziec sie co naprawde ozacza tecza. Tecza jest znakiem przymierza Boga z ludzmi a nie gejowskiej propagandy
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-11, 20:38
Rozumiem że maścią już się posmarowałeś tak i dzielisz sie zapasem? Widać że część zdjęć jest "bardzo prywatna" wiec gdzieś w środku jest jakiś roz🤬bunda i tyle część zdjęć wzięta z dupy i nie można przypisać do konkretnej organizacji bo pisząc o ruchu narodowym piszesz o konkretnej organizacji a nie o całym środowisku, podpalenie flagi ue? tez coś
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-11, 20:44 3
20 lat temu jak ktoś brał udział w marszu lub walczył z władzą to był pan, wszystkie te k🤬y z rządu tak się szczycą,że obalili komunę,obalili coś tam,walczyli z ówczesnym system z władzą,policją i rządem,policja biła itd

A co teraz?Plują na tych młodych co walczą z systemem i rządem bo k🤬a wiedzą,że taka walka idzie tylko ku zwycięstwu i wiedzą,że w któryś momencie ich pokonają bo u nas czasy się nie zmieniają tylko ludzi,których trzeba zwalczać tak, kiedyś to były komuchy teraz lewaki,pedały i inne z🤬by genetyczne także Nie bójcie się ludzie jak kiedyś dojdziecie do władzy to mówcie otwarcie bez ukrywania twarzy,że braliście udział w Marszu Niepodległości i też walczyliście z system i obecnym rządem i systemem jaki reprezentują!

Nie słuchajcie zakłamanych mediów ,sam oglądałem tvn i śmiałem się jak na dobrej komedii barany,posły osły.

Chwała Poległym i Sława Wielkiej POLSCE!

I jeszcze jedno nie walczcie ze sobą walczcie z tymi co trzeba nie niszczcie kraju jak debile niszczcie jego wrogów i nie zaczepiajcie swoim braci na ulicach bo to Polacy tak jak my! Chyba że brudy to c🤬j w nich
Zgłoś
Promek 2013-11-11, 20:46 1
Nie rozumiem czemu w tym kraju policja p🤬li sie z ta cholota tak mocno?1 Wypalowac w pien zeby lezeli i pluli krwia pod siebie albo walic z gumy 50 dostanie reszta ochlonie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-11, 20:49 5
I co narodowskie śmiecie? W tym roku jakoś nikt was k🤬y j🤬e nie sprowokował, a jednak zadyma jak od dwóch lat. Pluję na was i mam nadzieję, że nie tylko ONR i spółka zostanie obciążona kosztami, ale i dostaniecie takie "sanki", że do kolejnego marszu nie wyjdziecie

Oczywiście ja będę musiał płacić z podatków za wasze rozrywki wy p🤬lone polskie śmiecie

PS: post nie zawiera nienawiści. Jest to po prostu sposób, w jaki wyrażam się o ludziach, którzy świadomie niszczą Polskę.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-11, 20:52 2
Polak88 napisał/a:

20 lat temu jak ktoś brał udział w marszu lub walczył z władzą to był pan, wszystkie te k🤬y z rządu tak się szczycą,że obalili komunę,obalili coś tam,walczyli z ówczesnym system z władzą,policją i rządem,policja biła itd

A co teraz?Plują na tych młodych co walczą z systemem i rządem bo k🤬a wiedzą,że taka walka idzie tylko ku zwycięstwu i wiedzą,że w któryś momencie ich pokonają bo u nas czasy się nie zmieniają tylko ludzi,których trzeba zwalczać tak, kiedyś to były komuchy teraz lewaki,pedały i inne z🤬by genetyczne także Nie bójcie się ludzie jak kiedyś dojdziecie do władzy to mówcie otwarcie bez ukrywania twarzy,że braliście udział w Marszu Niepodległości i też walczyliście z system i obecnym rządem i systemem jaki reprezentują!

Nie słuchajcie zakłamanych mediów ,sam oglądałem tvn i śmiałem się jak na dobrej komedii barany,posły osły.

Chwała Poległym i Sława Wielkiej POLSCE!

I jeszcze jedno nie walczcie ze sobą walczcie z tymi co trzeba nie niszczcie kraju jak debile niszczcie jego wrogów i nie zaczepiajcie swoim braci na ulicach bo to Polacy tak jak my! Chyba że brudy to c🤬j w nich

co ty palisz z jakiego matrixa wylazłes co ty ci sie wydaje że masz zle i walczysz z okupantem ? nudzi ci sie bo prawda jest taka że w dupach poprzewracane wystarczy spytac starszych jak było.

Wyskakuje taki z jakąś zszytą ideologią. Idz pomachac łapami za 20 lat bo zaden z baranów latających po mieście jak małpy do zadnej władzy nie dojdzie.

Jeszcze ten okrzyk "chwala wielkiej polsce" odłącz sie od matriksa i troche k🤬a pożyj to może sobie uświadomisz że to nie gwiezdne wojny ani nowe powstanie tylko ci na łeb siada i twoim kolegom
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-11, 20:52 1
DUST DEVIL napisał/a:

I co narodowskie śmiecie? W tym roku jakoś nikt was k🤬y j🤬e nie sprowokował, a jednak zadyma jak od dwóch lat. Pluję na was i mam nadzieję, że nie tylko ONR i spółka zostanie obciążona kosztami, ale i dostaniecie takie "sanki", że do kolejnego marszu nie wyjdziecie

Oczywiście ja będę musiał płacić z podatków za wasze rozrywki wy p🤬lone polskie śmiecie

PS: post nie zawiera nienawiści. Jest to po prostu sposób, w jaki wyrażam się o ludziach, którzy świadomie niszczą Polskę.

Sklej wary obciągary czerwony śmieciu

z podatków nic nie zapłacisz bo wg. tego co masz w profilu siedzisz na jakimś zmywaku za granica

Więc ryj sabaka
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-11, 20:53 7
Debili w kominiarkach, tych z dachu, tych z ulicy, z drzewkami i kamieniami w łapkach - wszystkich pałą po ryju i gruby rachunek za zniszczenia. Najlepiej do odpracowania w kamieniołomach.

A teraz tak bardziej wam, zamiast do serca, to do durnych łepetyn. Ponieważ tacy zadymiarze jak wy, mają jedynie połówki mózgów, których wszelki rozrost poza tłuszczzem w czaszkach, hamuje dodatkowo głęboki niedorozwój emocjonalny uzewnętrzniany poprzez atawizmy, brak poszanowania własności, odwagę prezentowaną tylko w tłumie i ze zasłoniętymi ryjami, albo kryciem się przed policją wśród matek z dziećmi, jestem zupełnie spokojny o przyszłość tego kraju.

Wbrew bowiem wszelkim obawom, ja wiem, że do końca życia będziecie wykonywać fizyczną pracę nie wymagającą zaangażowania umysłowego, a wasze braki umysłowe, ograniczone zdolności językowe, brak wiedzy nie pozwoli się wam tego stanu rzeczy zmienić. Jak te barany, będziecie więc posłusznie robić to, co ludzie o większej inteligencji, ogładzie i kulturze osobistej wam podyktują, by zapełnić michy swoje i swoich dzieci (jeśli traficie w dziurkę, bo założe się, że najlepiej posuwacie się między sobą, trzymając za szaliki i skandując klubowe piosenki).

Będziecie tańczyć, jak wam zagrają ludzie w garniturach, tolerancyjni, potrafiący się dogadać nawet z kimś o odmiennych poglądach. I to mnie cieszy.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-11, 20:55 1
Polak88 napisał/a:

Sklej wary obciągary czerwony śmieciu

z podatków nic nie zapłacisz bo wg. tego co masz w profilu siedzisz na jakimś zmywaku za granica

Więc ryj sabaka

wyłącz się człowieku idx polatac z kolegami bo smierdzi tu tepakiem i gównianym napinaczem wytworem ktory sam nie mysli tylko ma zamulony mózg popularnymi hasłami
Zgłoś
SharpSe 2013-11-11, 20:56 2
DUST DEVIL napisał/a:

Brawo. Dzisiaj republikamie są prawdziwymi patriotami a ścierwo narodowe widać jak się zaprezetowalo. Dobrze z kurawami pojechały slużby. W razie godziny W powywieszamy zdrajców, folksdojczow i narodowe scierwi. CHwała wieliej Polsce!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie