📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

Ivo napisał/a:
Pącki, Słuchałeś w ogóle, co się w tym filmiku dzieje ?
Zobaczyłem że tesrałfen i wyłączyłem w p🤬du... Sorry mate
Nagranie z Marszu Niepodległości,
...coś czego na pewno nie zobaczymy w TV...
Na samym początku Marszu Niepodległości, zamaskowani bandyci próbowali wciągnąć spokojnych maszerujących w walki z policją. Wielu podpitych chłopaków dało się nabrać i pokrzyczeli do policji grożąc im, ale zaraz szli dalej. Niestety, sporo z nich dało się wciągnąć na dłużej w zamieszki.
Na skrzyżowaniu Marszałkowskiej i Wilczej doszło do ogromnej bitwy na bruk i race.
Wszystko to miało na celu przerwanie filmowania, bo w ubiegłym roku tylko dzięki takim filmom udało się udowodnić próby, ale i udane prowokacje.[/b]
...coś czego na pewno nie zobaczymy w TV...
Na samym początku Marszu Niepodległości, zamaskowani bandyci próbowali wciągnąć spokojnych maszerujących w walki z policją. Wielu podpitych chłopaków dało się nabrać i pokrzyczeli do policji grożąc im, ale zaraz szli dalej. Niestety, sporo z nich dało się wciągnąć na dłużej w zamieszki.
Na skrzyżowaniu Marszałkowskiej i Wilczej doszło do ogromnej bitwy na bruk i race.
Wszystko to miało na celu przerwanie filmowania, bo w ubiegłym roku tylko dzięki takim filmom udało się udowodnić próby, ale i udane prowokacje.[/b]

Postawie pierwsze piwko za ogarnięta wypowiedź jak i poświęcony czas ; ) Dobra robota.
Pozdro
Pozdro
Nie boj nic, twoj temat zostanie przylaczony do zbiorowego, tak jak moj, mimo ze dokladnie w nim opisalem nie caly marsz, a spychanie ludzi przez policje i podpalnie przez nia polskiej flagi

wszystko supcio, mapy fajne, składnia niezła, ale do wuja wafla, skąd ty wziąłeś człowieku STO TYSIĘCY LUDZI?!

co do wspomnianego huku na belwederskiej to pamiętam że w pewnym momencie puścili w tłum 1 czy 2 granaty z gazem łzawiącym, czy innym "cósiem"
świetny materiał
pozdrawiam

świetny materiał
pozdrawiam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie