📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Dziwię się hejtom. Za materiał oczywiście piwko i dzięki za rzetelną relację.
Stalin kiedyś powiedział, że "Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy". Ja bym powiedział, że nieważne, co się rzeczywiście działo, ważne, co powie telewizja / radio / gazeta.
No właśnie gdyby nie było tam stojącej policji to nie byłoby sprzeczki. Dużo osób idzie na ten marsz właśnie jedynie ze względu na konfrontacje z policją.
A w to, że zamaskowana "policja" nakładania (prowokuje) do "walki" ze stojącą policją, która de facto jest tam zbędna i sama w sobie prowokuje to nie chce mi się wierzyć.
Ci wszyscy zadymiarze to według mnie po prostu chuligani tudzież dresy, koksy którzy poszli na marsz tylko i wyłącznie dla zadymy i rozrywki. Strach w ogóle iść na takie coś ze względu na dużą ilość takich ludzi i dlatego najlepiej trzymać się początku.
A w to, że zamaskowana "policja" nakładania (prowokuje) do "walki" ze stojącą policją, która de facto jest tam zbędna i sama w sobie prowokuje to nie chce mi się wierzyć.
Ci wszyscy zadymiarze to według mnie po prostu chuligani tudzież dresy, koksy którzy poszli na marsz tylko i wyłącznie dla zadymy i rozrywki. Strach w ogóle iść na takie coś ze względu na dużą ilość takich ludzi i dlatego najlepiej trzymać się początku.
Źle się dzieje w państwie polskim...
Przecież to jest społeczno-kulturalne dno i kilometr mułu, już nie wnikam kto zaczął czy policja czy ci durnie, ale to jest żenada. Całym sercem jestem po stronie narodowców, ale zawsze musi się przypałętać banda idiotów która rzuca hasłami których nawet nie rozumie a przychodzi głównie po to, by robić zadymę.
Żenada panie, żenada.
Przecież to jest społeczno-kulturalne dno i kilometr mułu, już nie wnikam kto zaczął czy policja czy ci durnie, ale to jest żenada. Całym sercem jestem po stronie narodowców, ale zawsze musi się przypałętać banda idiotów która rzuca hasłami których nawet nie rozumie a przychodzi głównie po to, by robić zadymę.
Żenada panie, żenada.

max666 napisał/a:
niemcy zabronili polaczka (polaczkĄ - WK) mowic w ojczystym jezyku ahaha
zalosne
bitch please.
Meliar napisał/a:
Nie boj nic, twoj temat zostanie przylaczony do zbiorowego, tak jak moj, mimo ze dokladnie w nim opisalem nie caly marsz, a spychanie ludzi przez policje i podpalnie przez nia polskiej flagi
Nie widzę, żebyś miał jakiś temat na profilu o marszu... Byłem kilka razy obecnie choruje i na obecny nie mogłem jechać i bardzo mnie interesuje czy te ściery rzeczywiście paliły Polska flagę... Pisz na prywa czy odpisz na posta
@BoKoR
"Wiele z nich trochę mija się (według mnie) z prawdą, dlatego opiszę jak ja to widziałem."
Tym zdaniem podważasz swoją relację wskazując na jej wysoki poziom subiektywizmu. To nie krytyka tylko uwaga,hejterzy i tak nie zrozumieją różnicy.
"Wiele z nich trochę mija się (według mnie) z prawdą, dlatego opiszę jak ja to widziałem."
Tym zdaniem podważasz swoją relację wskazując na jej wysoki poziom subiektywizmu. To nie krytyka tylko uwaga,hejterzy i tak nie zrozumieją różnicy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie