Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie możecie sie doczekać rozwalenia stolicy po raz 2
? Tylko szkoda, że w mniejszym stopniu niż '44, co ?
tak jest, marsz niepodległości rozwalił rok temu Warszawę, a Polska jest zieloną wyspą, gdzie ludzie zarabiają 3500 na rękę, inflacja wynosi tylko 3 %, a benzyna i gaz wcale nie są droższe niż w Niemczech, Wałęsa nie donosił SBcji, rząd Olszewskiego obalił, bo chciał przeprowadzić dekomunizację lepiej, no i w Smoleńsku samolot zestrzelił Jarek Kaczyński z kotem, a to, że wieża kontroli lotów naprowadzała ich nie na pas tylko nad wąwóz pół kilometra obok to zwykły przypadek

Należy też zauważyć, że nawet z przyczyn biologicznych naród gejowski jest skazany na klęskę. Zastanów się , co by było gdyby nadmierna promocja pedalstwa krzywiła psychikę zdrowych dorastających dzieci.
ROTFL

"naród gejowski"

Promocja pedalstwa też jest mocna. No tak, im więcej się będzie gejów wypowiadać, tym więcej gejów będzie w Polsce, solidna, wręcz żelazna logika podparta naukową wiedzą o genezie homoseksualnej orientacji.

"naród gejowski"
Jaki mają symbol, flagę, może też terytorium? czy są bardziej jak Cyganie?
![]()
myślisz, że jesteś inteligentny? użyłem uogólnienia. tak jak mówi się naród katolicki. żal
Promocja pedalstwa też jest mocna. No tak, im więcej się będzie gejów wypowiadać, tym więcej gejów będzie w Polsce, solidna, wręcz żelazna logika podparta naukową wiedzą o genezie homoseksualnej orientacji.
homoseksualizm powstaje w wyniku zaburzeń rozwoju podwzgórza w okresie prenatalnym, jest to zwykła choroba widoczna nawet na skanach mri wykonanych najlepszymi aparatami. skoro inne choroby wrodzone się leczy to i tę powinno. WHO wykreśliła jednak to zwyrodnienie z listy chorób z powodu wpływowych homosiów. nie mniej jednak istnieją już przypadki kobiet, które wychowywane przez pary gejowskie i mają poważne zaburzenia płciowości i osobowości wynikające z braków kobiecych wzorców zachowań, które w normalnej rodzinie czerpałyby od matek. nie są w stanie np. założyć rodziny, czy pogodzić się ze swoją fizjonomią. są na ten temat pisane prace naukowe z zakresu psychiatrii jak tak bardzo podpierasz się nauką. teraz wyobraźmy sobie jak wpłynie na rozwój zdrowego dziecka przebywanie w klasie dzieci homoseksualnych. jakbyś na prawdę był inteligentny i oczytany, to wiedziałbyś jaki otoczenie determinuje rozwój człowieka. to tyle leszczu. idź udawać mądrego gdzie indziej.
Tego marszu powinni zabronić a bydło które spróbuje rozgonić. Jeszcze trochę i te polaczki faszyści spowrotem pobudują te swoje obozy śmierci
Ha

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie