Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Nietypowo, ale jeśli zadałaś sobie trud, żeby wejść w ten anons - to już coś! Teraz kilka słów konkretów.
Jak w tytule - szukam wolnej, inteligentnej dziewczyny o poglądach konserwatywno-narodowych, która chce Polski biało-czerwonej, a nie tęczowej lub tylko czerwonej. Wychodzę z założenia, że mając uformowane poglądy i wierząc w autentyczne wartości łatwiej zbudować uczciwy związek - oparty na lojalności, szczerości i z czasem głębokim uczuciu.
Zdaję sobie sprawę, że nie łatwo w środowisku narodowców o kobiety (faceci dominują zdecydowanie), ale byłem na Marszu Bohaterów Września '39 i kilka dziewcząt widziałem (może też byłaś i szukasz kogoś o podobnych poglądach?).
Wiem, że to ogłoszenie jest bardzo, bardzo nietypowe jak na tutejsze standardy, ale każdy ma prawo szukać wedle takich kryteriów jakie uzna za stosowne. To nie prowokacja ani nic w tym stylu - jeśli przemawia to do Ciebie, pisz śmiało! Może razem zaśpiewamy "Raz sierpem, raz młotem w czerwoną...".

Powstanie Warszawskie było błędem, ale jak to jeden weteran się wypowiadał - w większości to byli młodzi ludzie [20-30 lat] którzy garnęli się do walki z okupantem.
Bardzo fajnie, ale dlaczego teraz uznaje sie ich za bohaterów?

myślisz, że jesteś inteligentny? użyłem uogólnienia. tak jak mówi się naród katolicki. żal
Dokładnie, żal, że twoja erystyka leży na poziomie przeciętnego osiedlowego dresa.
homoseksualizm powstaje w wyniku zaburzeń rozwoju podwzgórza w okresie prenatalnym, jest to zwykła choroba widoczna nawet na skanach mri wykonanych najlepszymi aparatami. skoro inne choroby wrodzone się leczy to i tę powinno. WHO wykreśliła jednak to zwyrodnienie z listy chorób z powodu wpływowych homosiów. nie mniej jednak istnieją już przypadki kobiet, które wychowywane przez pary gejowskie i mają poważne zaburzenia płciowości i osobowości wynikające z braków kobiecych wzorców zachowań, które w normalnej rodzinie czerpałyby od matek. nie są w stanie np. założyć rodziny, czy pogodzić się ze swoją fizjonomią. są na ten temat pisane prace naukowe z zakresu psychiatrii jak tak bardzo podpierasz się nauką. teraz wyobraźmy sobie jak wpłynie na rozwój zdrowego dziecka przebywanie w klasie dzieci homoseksualnych. jakbyś na prawdę był inteligentny i oczytany, to wiedziałbyś jaki otoczenie determinuje rozwój człowieka. to tyle leszczu. idź udawać mądrego gdzie indziej.
O wielki bojowniku rasy heteroseksualnej, znający wszelkie tajniki biologiczno-socjologicznego podłoża wszelkich psychopatologii. Niegodny jestem dyskutować z tobą, gdyż nie jestem inteligentny i oczytany, a gdybym był, to bym z pewnością się z tobą zgadzał, gdyż prawda jest tylko jedna i należy ona do ciebie, o wielki marszałku.
Fajnie, że znasz kilka trudnych słów i potrafisz stosować znaki interpunkcyjne, ale poza tym to nie ma sensu z tobą rozmawiać.
Pozdrawiam.

Zatem Józefie... zabroń samotnym matkom i samotnym ojcom wychowywać dzieci. Bo jak niby samotny ojciec da swoim dzieciom wzorce kobiece? A jak samotna matka da wzorce męskie? Nie da. Zabronić! W imię czystości rasy, bla bla bla...![]()
Nie drażnij Józefa, bo jeszcze nas powyzywa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie