📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

gordonviet napisał/a:
Poza tym, ze rzucasz inwektywami na lewo i na prawo, nie piszesz nic majacego jakikolwiek sens. Ja wiem, ze myslenie to pieta ahillesowa narodowcow, ale trzeba sie w koncu przemoc. Zakonczmy na tym te bezsensowna dyskusje, bo widze, ze poza pieniacznymi haslami nic madrego nam nie przekazesz.
nie tobie to oceniać. to, że uważasz się za mądrzejszego wcale nie oznacza, że jesteś. teraz wracaj na zmywak

Lewactwo szczeka a my dalej swoje.
Precz z komuną!!!
Widzimy sie 11.11.12
A jak sie komus nie podoba że tam bedziemy to niech przyjdzie i nam to powie w twarz
A nie srajcie sie na necie wielcy "hóligany" antify i gw
Precz z komuną!!!
Widzimy sie 11.11.12
A jak sie komus nie podoba że tam bedziemy to niech przyjdzie i nam to powie w twarz

Jakby nie było, dobrze gada a jak ktoś się nie zgadza to niech wyjeżdża do Irlandii/Anglii.
Niech żyje Polska !
Niech żyje Polska !

to kto jedzie? może sadol zorganizował by jakiś autokar/y?! mmm? bo jeśli JA się tam nie pojawię to będę czuł się jak bym dawał dupy dla tuska a tego nie chcemy prawda?

Uwielbiam czytać te ksenofobiczne teksty polskich naziolów nie lepszych od szwabskich.
szacum dla tych którym jeszcze się chce, cała reszta tylko biadoli. Za rok lub dwa jak się dowiecie jakie jest zadłużenie waszego kraju, gminy, powiatu jak zaczną się cięcia, jak lekarze zaczną masowo wyjezdzać i nie będziecie się mlieli gdzie leczyć, jak znowu podrożeje żywność, prad, gaz, jak podwyżki które dał Tusk policji żeby go broniła szlag trafi to będziecie sobie zadawać pytanie - dlaczego nikt nic z tym nic nie zrobił kiedy jeszcze można było?
PS pieprzenia że każdy kto wystawia flagę biało-czerwoną jest nazistą nie mam zamiaru nawet komentować
PS pieprzenia że każdy kto wystawia flagę biało-czerwoną jest nazistą nie mam zamiaru nawet komentować
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie