znów odbywa się publiczne pajacowanie debili, tym razem w Gdańsku
Pani prowadząca bardzo fajna
Zaj🤬a Pawłowska
Bardziej od tych kolorowych idiotów denerwują mnie rodzice przyprowadzający na takie marsze swe kilkuletnie dzieci. Natomiast podziwiam tę panią nauczycielkę, która przyblokowała marsz, a dziś grozi jej zwolnienie dyscyplinarne....
1:00 - k🤬a robią z siebie pośmiewisko, wychodzą z tym na ulice i się k🤬a dziwią, że komuś się to nie podoba... logika "postępowców".
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
d................y
2015-06-04, 16:34
a niech sobie robią co chcą, wy tępe nieby polskie, katolickie zjeby. przeszkadza ci, że się przebiera? a może mu zazdrościsz? c🤬j z nimi, tak was to przeraza?
gdybyście widzieli korki w trójmieście jakie powstały przez tą paradę dewiantów
F................r
2015-06-04, 17:48
detommy ty to chyba jesteś tym gościem z 5:30
K................3
2015-06-04, 17:57
Wyplułem całą kawę na monitor jak to zobaczyłem.
i................d
2015-06-04, 19:28
a panie z archeo znowu miedzy jajami
Wolno demonstrować swoje poj🤬ie, ale już nie wolno demonstrować swojego sprzeciwu wobec tego, ot logika dzisiejszej równości
H................r
2015-06-04, 20:40
Wystawiono 11 piw(a)
~Cały_Internet, vonreinert, Maślak, Bombardierru, Iguor, MaczetE, izus415, neptunik66, arkanoid, LUKASZM2, mygyry
co z wami nie tak ??
B................r
2015-06-04, 21:01
detommy, Sprawdziłem Twoje posty cudaku, marny z Ciebie troll
@Hoofner W tym przypadku wstawienie piwa nie polega na poparciu, a przepchnięciu materiału dalej, żeby pokazać co oni odp🤬lają. Chyba że wolisz udawać, że jak czegoś nie widać to tego nie ma
Zajebisty materiał. Uroda tych "pań" sprawiła, że nie zasnę. Głupota detommy sprawiła, że nawet jak zasnę, to zaraz się obudzę.