Faszysta prosi policję o ochronę przed kobietami z organizacji "Dziewuchy dziewuchom"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-10-03, 23:14
Pierdzieleni pederaści.
"proszę stanąć tyłem do nas"
widziałem całe nagranie. Typ dalej mówi:
"ma pan superzgrabną dupę, panie policjancie. Mógłbym się na nią gapić godzinami".
Taka prawda.
konto usunięte
2016-10-04, 0:01
strażnik teksasu mysli, ze ma władze nad policją
Patologia ONR powinna być utylizowana jak prosiaki w maszynie do utylizacji.
I rządzący osiągają swój cel dzieląc społeczeństwo a w międzyczasie przepychając jakieś ustawy.
konto usunięte
2016-10-04, 6:10
maksymilian45 napisał/a:
I rządzący osiągają swój cel dzieląc społeczeństwo a w międzyczasie przepychając jakieś ustawy.
W końcu napisałeś coś z sensem.
Piwko.
konto usunięte
2016-10-04, 6:13
ciekawe , kobiety za mordowaniem to feministki a facet którego to wkurza faszysta
czy kogoś czasem nie jebie trochę od manipulacji określeniami
Chyba jestem z jakiegoś starszego pokolenia, bo jak na mój gust to powinien dostać w ryj za takie odzywanie się do jakiejkolwiek kobiety. Przeraża mnie to że tacy ludzie uważają się za elitę narodu.