👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hmmm... Jeżeli chcą być tacy w porządku wobec wszystkich to teoretycznie i czysto hipotetycznie powinni wywalić też ten temat za obrażanie uczuć religijnych chrześcijan... Tak się naśmiewać no.
A ode mnie tylko piwo za dobre nawiązanie (:
A ode mnie tylko piwo za dobre nawiązanie (:

Cytat:
Wyrażanie własnej opinii, a nawoływanie do nienawiści/popełnienia czynu karalnego
Tiiiaaaa....
Ustalmy jedno:
1. Prawo karne (pisane) w Polsce mamy powiedzmy "dobre".
2. Stosowanie prawa przez sądy, to jest inna bajka...
A nie zastanowiłeś się czemu tyle spraw w Strassburgu mamy w plecy???

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie