Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
R................y 2014-05-20, 13:51 1
Jakoś ciężko mi uwierzyć że z PPW mają więcej kasy niż z normalnych reklam na polsacie, nikt normalny nie zapłaci tym złodziejom 40 zł

To lepiej kupić zgrzewe piwska i zrobić w garażu PPW Pij Pan Piwo
Zgłoś
ProVVe 2014-05-20, 15:07 1
mmaakkss napisał/a:

Jakoś ciężko mi uwierzyć że z PPW mają więcej kasy niż z normalnych reklam na polsacie, nikt normalny nie zapłaci tym złodziejom 40 zł

To lepiej kupić zgrzewe piwska i zrobić w garażu PPW Pij Pan Piwo

PPV = pij pan vipa

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
BiałyPiotr 2014-05-20, 18:04
NieWiemZeWiem napisał/a:

PPV k🤬a któa to ymyśliła i k🤬a która to ur🤬amia powinna wisieć. Nie dość, że w podtkach prywatna telewzija dostaje jakieś pieniądze to jeszcze c🤬je mają od nas abonament wykupiony na telewizje to jeszcze k🤬a mają reklamy! ja p🤬le to PPV co to k🤬a jest?! za co ja mam płacić?! za obejrzenie kanału za który płace w abonamencie!? p🤬lone żydowskie k🤬y!

tylko, że płacąc za abonament, nie płacisz organizatorom ksw.
Ale tylko idiota (no chyba że jakieś lokale to ok) będzie przepłacał
Zgłoś
R................y 2014-05-20, 20:06 1
A też doj🤬em, miało być PPW Pij Pan piWo
Zgłoś