Nad grą aktorską musi popracować bo to zdziwienie po "zobaczeniu" co się stało takie zbyt udawane. No ale tak to daję mu solidne "c🤬j ci w dupę".
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
na "stop drogówka" był taki sam motyw xd policjant musiał biec żeby zatrzymać tira który holował tak samochód xd
Jak ich k🤬a nie widział jak ma lusterko na szybie tak żeby widział co jest przed nim..... Nie kupuje tego tłumaczenia

Up w sumie racja
Ale serio nie kupuje jego tłumaczenia.... Ciekawe kto mu dał prawko.....

Ale serio nie kupuje jego tłumaczenia.... Ciekawe kto mu dał prawko.....
Murzynki angielski akcent. Doil kozy na wiosce ale postanowił być kierowca stalowego rumaka. Prawko dostał od wodza i teraz makumba być kierowca.

HAL9000/2 napisał/a:
Martwe pole murzyna...
Jednakowoż wolałbym "Pole martwego murzyna".
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
A ja tam mu wierzę. kabina w ciągnikach siodłowych jest z reguły dobrze wyciszona, jechał bez naczepy więc nawet tego nie poczuł.
Koleś pewnie się wpier#olił na jego pas i się razem przejechali, wielkie mi halo
Koleś pewnie się wpier#olił na jego pas i się razem przejechali, wielkie mi halo

podpis użytkownika
vanitas vanitatum, et omnia vanitas
-BALROG napisał/a:
A ja tam mu wierzę
Nigdy nie wierz murzynom
Dobrą radę ci dam
To najgorsze na świecie
Co zdarzyło się wam
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Że go trafił to i może wina osobówki.
Ale że się z nim po mieście woził XD
Ale że się z nim po mieście woził XD