Czy nie chodziło o martwe pole?
Mnie sie bardziej spodobało, że po takim "dotknięciu" Toyota przodu nie ma...
... ale jak wszystki z plastiku, trudno sie dziwić. Koszt naprawy tego muśnięcia min 12 000 PLN

Mnie sie bardziej spodobało, że po takim "dotknięciu" Toyota przodu nie ma...
... ale jak wszystki z plastiku, trudno sie dziwić. Koszt naprawy tego muśnięcia min 12 000 PLN

@Presty
Z większości aut wybuchająca opona ciągnika mogła by zerwać wszystko co nie przyspawane/przykręcone czy tam zamontowane czymś mocniejszym niż plastikowy klips/zatrzask.
Z większości aut wybuchająca opona ciągnika mogła by zerwać wszystko co nie przyspawane/przykręcone czy tam zamontowane czymś mocniejszym niż plastikowy klips/zatrzask.

Że ludziom aut nie szkoda, wp🤬lają się na chama, na odległość żyletki i jeszcze potrafią obtrąbić jak się kogoś "nie wpuści"
No co się stało. Tir się wk🤬ił i zaczął bronić. Dostała toyota strzała i poszła z płaczem i rozbitym noskiem.
AyCaramba napisał/a:
Że ludziom aut nie szkoda, wp🤬lają się na chama, na odległość żyletki i jeszcze potrafią obtrąbić jak się kogoś "nie wpuści"
W Rosji ustąpienie drogi jest zniewagą, na 3 pokolenia.
Kurde podobną Toyotą jeżdżę od lat. Teraz wiem jak łatwo zdjąć zderzak, aby dostać się do świateł. Dzięki.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
@Presty ostatnio rozbiłem swoją Avensis i zniszczenia były dużo większe. Koszt naprawy razem z robicizną wyniósł niecałe 2 tysiące