Konto usunięte
2017-07-11, 13:22
Powinno być pedofil i zoofil.
Mam mieszane uczucia... Z jednej strony uśmiech na twarzy jak ktoś publicznie jebie srallaha a z drugiej łza w oku, że pedały sobie parady robią...
Całość oceniam jednak 5/7.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Toto musi ładnie roz🤬bawawać mały móżdżek lewackiego (nie)myślenia. Z jednej strony parada gówności a z drugiej pedofila nazywają pedałem.
tu nie trzeba wybierać kogo nienawidzi się bardziej, po prostu nasłać jednych na drugich nienawidzić tych którzy przeżyją
podpis użytkownika
Aby uniknąć tego, co silne, trzeba uderzać w to, co słabe.
Sun Zi
Nawet jeśli pedrylka z LGBT, to szacun.
podpis użytkownika
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Konto usunięte
2017-07-11, 16:19
@cys23 nic nie roz🤬buje, bo wszystkiemu i tak winni są biali faszyści. Gdyby lewakom udało by się ich wyeliminować (czyt. zamknąć do obozów pracy, gdzie będą grzecznie robić na socjale), to pedały, muslimy, czy inne nekrofile żyliby w harmonii, idąc za rączki w stronę słońca, śpiewając Kumbaya.
Ciekawe kiedy spotka ją jakiś "nieszczęśliwy incydent" z udziałem pewnej znanej i nielubianej grupy jegomości z afryki.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Konto usunięte
2017-07-11, 16:50
cys23 napisał/a:
Toto musi ładnie roz🤬bawawać mały móżdżek lewackiego (nie)myślenia. Z jednej strony parada gówności a z drugiej pedofila nazywają pedałem.
Móżdżek prawackiego/lewicowego mikrocefala na pewno
Dla typowego prawicowego/lewicowego przygłupa, świat jest czarno-biały i nie ma miejsca na jakiekolwiek odcienie szarości.
I pytanie klucz: Czy ma naj🤬e we łbie czy dobrze?
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
chciałbym zauważyć drobny niuans, tam jest napisane "allah is gay" a nie "allah is a gay"
czyli jest wesoły, taki tam, żartowniś co to por🤬a, pryśnie kwasem jedno oko przymknie w drugie puknie kozę