👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślałem, że nic mnie nie zaskoczy. PIWO dla sadola, który wrzucił ten filmik. koniec końców chyba zaraz wycieknie mi płyn mózgowo-rdzeniowy z uszu...
Co wy od niej chcecie. Ona sie dopiero uczy polskiego.
Mi się podoba ...
Mi się podoba ...

Song composed, played and sung by Marzia Gaggioli.
A special thanks to my dear friend Sara Wiesława Szyszko-Lickiewicz for helping me with my Polish text.
Marzia Gaggioli is an italian singer song-writer and classical music composer. She has never studied music and she composes and plays by ear.
Her songs have different sounds: from rap to rock to pop to jazz and more, till classical music.
Mów, że kochasz tylko mięęęęę łoołoooo.
A special thanks to my dear friend Sara Wiesława Szyszko-Lickiewicz for helping me with my Polish text.
Marzia Gaggioli is an italian singer song-writer and classical music composer. She has never studied music and she composes and plays by ear.
Her songs have different sounds: from rap to rock to pop to jazz and more, till classical music.
Mów, że kochasz tylko mięęęęę łoołoooo.

Ma głos jak syrena karetki pogotowia wioząca jej mentalnie zgw🤬conych fanów do psychiatryka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie