Dlatego, że są produkowane w sterylnym laboratorium spełniającym najwyższe standardy higieny
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Konto usunięte
2020-03-27, 11:01
Nie przesadzajmy, tydzień w kontenerze poleży w czasie transporcie i całe ścierwo powyzdycha co z podłogi zebrali.
miki660 napisał/a:
Nie przesadzajmy, tydzień w kontenerze poleży w czasie transporcie i całe ścierwo powyzdycha co z podłogi zebrali.
jaki tydezien miesiac

plynie kontener znaczy do chin dokladniej :d
Konto usunięte
2020-03-27, 11:29
wczoraj takie kupowałem k🤬a po 8 zł
Ten świat poprostu musi p🤬lnąć bo wszystko w nim jest postawione na głowie.
Konto usunięte
2020-03-27, 16:22
miki660 napisał/a:
Pewnie bardziej cywilizowane kraje wyjałowią te maski chemią przed zastosowaniem.
Czy ja dobrze widzę, że ten materiał na maski też jakiś sporo up🤬lony, to jakieś niedoprane gacie hindusów szyte na ziemi, gdzie chwile wcześniej się łamali, paluchami którymi wygrzebywali niestrawione kąski z produktu łamania i cyk do folijki, a potem Dżesika i Andżelika w Polsce zakładają i chodzą dumnie, że są takie sterylne i tredny i świadomie w czasach epidemii. Dziwny zapach maski przypomina im erasmusa.
Jak na indyjskie standardy to proces produkcyjny jest bardzo sterylny. Gówna, ani wałęsającej się krowy na filmie nie widziałem.
To są maseczki od rozbryzgu gówna, więc jest ok.
Jprdl ale wiecie że muszą je zdezynfekować właśnie jak są już uszyte?
Jak znam życie,właściciel tego kwadratu jest multimilionerem ale pracownikom mówi,że nie zainwestuje w lepsze maszyny bo pieniądze z nieba mu nie spadają,nie wiem jakim tyko cudem u nas mają lepsze maszyny,może im coś spadło,nie wiem nie znam się.