W dupie mam maseczki! Jeszcze trochę i ktoś w końcu zrobi badania ile po jednym dniu jest syfu, grzybów, mikrobów na takiej maseczce. Obudzimy się za pewien czas bez zasranego koronaplanbusa, za to z grzybicą płóc!
Ty sie za to obudziłes bez znajomosci ortografii, płuc debilu
zauwazylem, ze im wiekszy tlumok tym bardziej oswiecony i przekonany o tym, ze wirus nie istnieje a maseczki powoduja najwieksze zlo na swiecie. Jeszcze jedno odnosnie maseczek myslales o arafatce, huscie, szaliku? bo tego ludzie uzywali wczesniej i jakos zyja. juz nie wspomne o chirurgach ktorzy pol zycia oddychaja przez maski
Ty sie za to obudziłes bez znajomosci ortografii, płuc debilu
zauwazylem, ze im wiekszy tlumok tym bardziej oswiecony i przekonany o tym, ze wirus nie istnieje a maseczki powoduja najwieksze zlo na swiecie. Jeszcze jedno odnosnie maseczek myslales o arafatce, huscie, szaliku? bo tego ludzie uzywali wczesniej i jakos zyja. juz nie wspomne o chirurgach ktorzy pol zycia oddychaja przez maski
chirurgach co zmieniają maski na nowe co chwila? taaa
noście te maski sobie, czekam aż wybudujecie drewniane płoty na komary idąc tym tokiem myślenia - taka sama szansa sukcesu
Antymaseczkowców bardzo ubyło w ostatnich dniach. Coraz mniej się ich widzi, ale jak widać najbardziej zatwardziali wirusolodzy bez matury wciąż są aktywni Ale tylko w internecie, bo tu mandatów nie dają
nie nosze - 5 razy starali mi wypisać mandat, jeśli jesteś doinformowany, mówisz co trzeba (lub pokazujesz jak masz screeny ustaw) i dodajesz że rozpoczniesz też postępowanie dyscyplinarne (jako że wypisują mandat na bezprawiu co im udowodniłeś i jest w protokole) i nagle już im się nie chce pisać mandatu, więc twoja racja jest inwalidą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie