💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Szkoda gadać, szkoda coś pisać, ludziska byli, są i będą coraz poj🤬i...a z czasem jeszcze bardziej
💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
A to nie koniec a początek ciekawych czasów.
W takiej sp🤬olinie żyjemy, że jak naprawdę smród w dupe zajrzy pod postacią jakiegoś wirusa który będzie miał nie 1 a 20% śmiertelności to chętnie zobaczę dysonans poznawczy foliarzy i innych antyszczepionkowców.
Na harda z tym. To ogłupienie w żaden sposób nie było śmieszne. Znów mnóstwo ludzi odebrało sobie życie po bankructwach, miliony zmarło przez zamkniętą służbę zdrowia, a 70-80 letnie staruchy przeżyły śmiertelną epidemię nawet bez kataru.
I czerpiesz te dane z jakichś oficjalnych statystyk, czy własnych urojeń i umysłowych upośledzeń?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.I czerpiesz te dane z jakichś oficjalnych statystyk, czy własnych urojeń i umysłowych upośledzeń?
Tacy foliarze potwierdzają swoje dane, na www dane z dupy PL
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?I czerpiesz te dane z jakichś oficjalnych statystyk, czy własnych urojeń i umysłowych upośledzeń?
Patrzę po znajomych, co pobrali kredyty na działalność gastronomiczną, znajomej z wiochy jak trzy razy karetka przyjeżdżała, aż w domu zmarła, kolegi z pracy syn, co wziął 500000000 kredytu i stopy procentowe mu urosły ponad możliwości i tego nie wytrzymał, po sobie jak z bólu gryzłem kołdrę i od drzwi szpitala odbijałem się bo nikt nie chciał mi udzielić pomocy, po żonie jak wtedy rodziła dziecko, a połowę położnictwa przerobili dla kasy na kowidowy. Patrzę na biznesmenów którzy bezprawnie byli tuczeni kasą, mimo że kowid im nic nie szkodził, patrzę na pozamykane szkoły i dzieci rok w domu, patrzę na Putina co nas z tego wszystkiego otrząsnął. Bez maski nie można było wejść do autobusu a wpakowało się 3 mln i nikt nic nie powiedział.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Czy to nie ciekawe, że takie lewaki jak Geraldinio aż do swojej śmierci będą bronić Bigfarmę i za nic w świecie nie przyzna się jeden z drugim, że telewizor obrzezał mu mózg. Dobrowolnie wzięliście udział w eksperymencie medycznym, brak słów by opisać bezmyślność ż🤬dowskich niewolników mentalnych. Pochwalcie się przed innymi, po ile daweczek daliście sobie wstrzyknąć.
Ja ani jednej

I czerpiesz te dane z jakichś oficjalnych statystyk, czy własnych urojeń i umysłowych upośledzeń?
K##a przez przypadek dałem piwo nie tej osobie co trzeba .
C19 to był dobry sprawdzian na podatność idiotów na telewizorek . Przynajmniej było zabawnie
Ja ani jednej
Jakim eksperymencie setki tysięcy firm padło rynek oczyszczony, dla amerykańskiego inwestora , to było zamierzone nie Eksperyment!!