Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Maski Show
mynameisgod • 2025-05-02, 18:51
Pod czas oglądania proszę założyć maskę i kondom - żeby się nie zarazić przez ekran.

Zgłoś
ARock 2025-05-02, 19:00 10
Szkoda gadać, szkoda coś pisać, ludziska byli, są i będą coraz poj🤬i...a z czasem jeszcze bardziej
💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Zgłoś
Antoni79 2025-05-02, 19:23 7
Na harda z tym. To ogłupienie w żaden sposób nie było śmieszne. Znów mnóstwo ludzi odebrało sobie życie po bankructwach, miliony zmarło przez zamkniętą służbę zdrowia, a 70-80 letnie staruchy przeżyły śmiertelną epidemię nawet bez kataru.
Zgłoś
czeret 2025-05-02, 19:59 9
ARock napisał/a:

Szkoda gadać, szkoda coś pisać, ludziska byli, są i będą coraz poj🤬i...a z czasem jeszcze bardziej
💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

A to nie koniec a początek ciekawych czasów.
W takiej sp🤬olinie żyjemy, że jak naprawdę smród w dupe zajrzy pod postacią jakiegoś wirusa który będzie miał nie 1 a 20% śmiertelności to chętnie zobaczę dysonans poznawczy foliarzy i innych antyszczepionkowców.
Zgłoś
Geraldinio 2025-05-02, 21:40 4
Antoni79 napisał/a:

Na harda z tym. To ogłupienie w żaden sposób nie było śmieszne. Znów mnóstwo ludzi odebrało sobie życie po bankructwach, miliony zmarło przez zamkniętą służbę zdrowia, a 70-80 letnie staruchy przeżyły śmiertelną epidemię nawet bez kataru.

I czerpiesz te dane z jakichś oficjalnych statystyk, czy własnych urojeń i umysłowych upośledzeń?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Driver19cm 2025-05-02, 23:22 3
Geraldinio napisał/a:

I czerpiesz te dane z jakichś oficjalnych statystyk, czy własnych urojeń i umysłowych upośledzeń?

Tacy foliarze potwierdzają swoje dane, na www dane z dupy PL

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Antoni79 2025-05-03, 5:33 15
Geraldinio napisał/a:

Patrzę po znajomych, co pobrali kredyty na działalność gastronomiczną, znajomej z wiochy jak trzy razy karetka przyjeżdżała, aż w domu zmarła, kolegi z pracy syn, co wziął 500000000 kredytu i stopy procentowe mu urosły ponad możliwości i tego nie wytrzymał, po sobie jak z bólu gryzłem kołdrę i od drzwi szpitala odbijałem się bo nikt nie chciał mi udzielić pomocy, po żonie jak wtedy rodziła dziecko, a połowę położnictwa przerobili dla kasy na kowidowy. Patrzę na biznesmenów którzy bezprawnie byli tuczeni kasą, mimo że kowid im nic nie szkodził, patrzę na pozamykane szkoły i dzieci rok w domu, patrzę na Putina co nas z tego wszystkiego otrząsnął. Bez maski nie można było wejść do autobusu a wpakowało się 3 mln i nikt nic nie powiedział.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-05-03, 7:33 2
To był piękny czas🥹
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-05-03, 9:23 9
Wszyscy zgodnie twierdzą że telewizja kłamie. A gdy przychodzi czas próby to jak zaprogramowani swym zachowaniem udowadniają bezgraniczne do telewizji

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Manolito666 2025-05-03, 15:10 9
Czy to nie ciekawe, że takie lewaki jak Geraldinio aż do swojej śmierci będą bronić Bigfarmę i za nic w świecie nie przyzna się jeden z drugim, że telewizor obrzezał mu mózg. Dobrowolnie wzięliście udział w eksperymencie medycznym, brak słów by opisać bezmyślność ż🤬dowskich niewolników mentalnych. Pochwalcie się przed innymi, po ile daweczek daliście sobie wstrzyknąć.
Zgłoś
SADOL.PL 2025-05-03, 18:43 3
Manolito666 napisał/a:

Czy to nie ciekawe, że takie lewaki jak Geraldinio aż do swojej śmierci będą bronić Bigfarmę i za nic w świecie nie przyzna się jeden z drugim, że telewizor obrzezał mu mózg. Dobrowolnie wzięliście udział w eksperymencie medycznym, brak słów by opisać bezmyślność ż🤬dowskich niewolników mentalnych. Pochwalcie się przed innymi, po ile daweczek daliście sobie wstrzyknąć.

Ja ani jednej
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2025-05-03, 19:22 7
Od czasów tej c19 farsy rodem z Monty Pythona już nie wierze w ludzkość.
Zgłoś
symptomCOVID19 2025-05-03, 21:23 5
Geraldinio napisał/a:

K##a przez przypadek dałem piwo nie tej osobie co trzeba .

C19 to był dobry sprawdzian na podatność idiotów na telewizorek . Przynajmniej było zabawnie
Zgłoś
Mzimu 2025-05-04, 1:29 8
Debile do dziś wierzą, że była pandemia i że należało się szczepić i nakrywać szmatami. Ja p🤬lę, to jakaś choroba psychiczna, obrona przed normalnością.
Zgłoś
Sramnawas 2025-05-04, 13:43 3
Dziś ten kto uwielbiał covid i w niego wierzył powinien , być j🤬y przez stado Murzynow, okazało się że to było j🤬e kłamstwo, a ci co umarli ,mieli dopusaneho covida z innych chorób

Serenus napisał/a:

Ja ani jednej

Jakim eksperymencie setki tysięcy firm padło rynek oczyszczony, dla amerykańskiego inwestora , to było zamierzone nie Eksperyment!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie