Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Masoni w bajkach
konto usunięte • 2013-03-03, 23:02
Wrzucam tym razem, filmik obrazujący jak masoni wchodzą w nasze życia poprzez filmy, bajki itd. I też chciałem was trochę powk🤬iać kolejnym spiskowym gównem które po części trafiają do mnie, oczywiście z odpowiednią dozą dystansu...

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-04, 10:40
Schizofremicy, wszedzie widzą teorie spisowe, jak sadistic "bawi i uczy"
Zgłoś
korinogaro 2013-03-04, 10:43 1
Ja nie wiem co Ci ludzie z tych masonów robią... trójkąt z okiem to symbol boga tzn. ze co? Książki do katechizmu też chwalą masonów? Oko Horusa które jest jednym z najstarszych symboli ochronnych i oświecenia to też masoni wymyślili? Bez przesady...
Zgłoś
simonq92 2013-03-04, 11:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
1701 2013-03-04, 12:54 1
Nie komentuje reszty ale jak mogą czepiać sie masońskich symboli w Tomb Raider? Film sie kręcił wokoło nich i sie dziwią że użyto takiego symbolu w reklamie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 13:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 13:54 2
<<<< Oko w trójkącie symbolizuje "lucyfera" jesli występuje w filmie,bajce klipie może oznaczać ze jest w tym utworze jego wpływ poprzez osoby tworzace [rezyser, scenarzysta, script writer etc](w sposób świadomy(masoni) badz nieswiadomy(glownie osoby ktore zyja w "grzechu", niska wibracja=duzy wplyw zlego) >>>>
a teraz mozecie wysmiac to co napisalem peace
Zgłoś
dodii 2013-03-04, 14:05 2
Z częścią mogę się zgodzić, ale niektóre "ukryte" na przykład w skarbie narodów, ja pier*ole ktoś chyba nie oglądał filmu tylko wpie*dolił screena z plakatu, przecież o tym właśnie był ten film. Tak jak połowa z tego co tu została pokazana, kogoś wyobraźnia poniosła.
Zgłoś
JUNIR 2013-03-04, 14:53
Njeśli illuminaci istnieją to nic nie zrobicie - jeśli są w połowie tak "potężni" jak myśli ci którzy w nich wierzą, to gdyby chcieli nie wiedzilibyście o nich i tyle - wg mnie to ściema, to zwyły sposó na promowanie filmu/muzyki whatever - trójkąt z okiem gwarantuje że zobaczy to o wiele więcej osób i tyle. Jak toś sie chociaż troche interesuje tematem to wie co sie miało dziać w 2012 - i co ? GÓWNO
Zgłoś
dodii 2013-03-04, 14:57
Jak to gówno? Ludzie pobrali tyle kredytów, tyle zrobili zakupów ponad ich miarę, że o tym się nie mówi ale ci którzy w to wierzyli a nie było ich mało to teraz mają na prawdę koniec świata.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 15:53 1
Przez ciemne zwierciadło to nie bajka.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 18:51
Zgłoś
Robass1994 2013-03-04, 21:36
Jeszcze bajka Yu-gi-oh.Tam te oka były wszędzie a główny bohater chodził z piramidą z okiem na szyi.
Zgłoś
morderuk 2013-03-04, 22:13
Zgłoś
kowal00 2013-03-05, 4:10
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem