👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Skoro era sherlem shake się zaczęła to ją skończmy jak najprędzej
Słuszne stwierdzenie, ale wykonanie do dupy.
Tydzień pierwszy - o, zabawne to nawet, fajnie się ogląda.
Tydzień drugi - hmm, no ciekawe, ale troszkę już nudne się to zaczyna robić.
Tydzień trzeci - K🤬A!! Ile można?!
Tydzień drugi - hmm, no ciekawe, ale troszkę już nudne się to zaczyna robić.
Tydzień trzeci - K🤬A!! Ile można?!
dziwne. oglądam sadola codziennie i w ,,necie'' też siedzie kilka godzin a dowiedziałem sie o tym dopiero wczoraj i w sumie to już mnie to wk🤬ia
Norwescy wojacy lepsi (jeden wije sie w spiworze, drugi zj🤬 sie z okna, itp itd ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Nie oglądałem filmu, bo jebie mnie ta nowa moda.
Na szczęście jeszcze ani razu nie słyszałem tego czegoś.
Na szczęście jeszcze ani razu nie słyszałem tego czegoś.
panie adminie, moderatorze, jezu, czy jak ci tam.... Błagam z banuj tych debili, którzy wrzucają to gówno.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie