Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pisage 2013-06-20, 10:15
jedziesz. fajne są.

podpis użytkownika

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
D................k 2013-06-20, 10:15 16
Takie tatuaże to ja rozumiem, a nie jakieś kiczowate tribale czy motta w języku, którego się nie zna.
Zgłoś
r................a 2013-06-20, 10:16 10
Zgłoś
s................q 2013-06-20, 11:29 7
zajebiste dawac adres niech mi tuska wydziabie na plecach
Zgłoś
Mentos69 2013-06-20, 11:29 3
O k🤬a jest moc. Ma talent j🤬y.
Zgłoś
c................N 2013-06-20, 11:30
Suty_dziobaka napisał/a:

Takie tatuaże to ja rozumiem, a nie jakieś kiczowate tribale czy motta w języku, którego się nie zna.

Kiczowaty to jesteś ty. C🤬j cie obchodzą cudze tatuaże? One mają coś znaczyć dla kogoś kto je nosi, nie dla ciebie. A że co druga osoba ma "vide cul fide"... W sumie racji masz sporo, rozk🤬iają mnie te tatuaże po łacinie. Ja mam "prawdę" po japońsku i wk🤬iam się, bo to też się zrobiło modne ostatnio.
Zgłoś
WalkingStephen 2013-06-20, 11:43 36
chrisychrisSAAN napisał/a:

Kiczowaty to jesteś ty. C🤬j cie obchodzą cudze tatuaże? One mają coś znaczyć dla kogoś kto je nosi, nie dla ciebie. A że co druga osoba ma "vide cul fide"... W sumie racji masz sporo, rozk🤬iają mnie te tatuaże po łacinie. Ja mam "prawdę" po japońsku i wk🤬iam się, bo to też się zrobiło modne ostatnio.

Zgłoś
auliszek 2013-06-20, 11:45 11

Jak komuś się tribal nie podoba, to się przyp🤬olisz, ale jak Tobie się tatuaż po łacinie nie podoba, to już wolno wyrazić swoje zdanie?
Żelazna logika.
Zgłoś
jamiemonovitz 2013-06-20, 11:51 8

P🤬lisz ostro koleś. Jebnąłbyś sobie "prawda" po polsku? Chyba nie. Tatuaż jest kiczowaty, jeśli jest robiony tylko po to, aby był modny, aby być trendi i brylować w towarzystwie. Tatuaż z historią, odzwierciedlający kawałek historii życia osoby, która go nosi- to jest tatuaż. Znajoma ostatnio zrobiła sobie dziarę ośmiornicy z kotwicą. Jej dziadek marynarz, gdy poznał jej babcię, zrobił sobie podobny aby pokazać swojej wybrance że ją kocha. To jest tatuaż z przekazem. A tribale, japońskie znaki, "carpie diem" i inne c🤬jwieco to powinno się robić z tatuaży z czipsów, żeby gimbus jak się rozmyśli, mógł to zmyć przed pójściem do szkoły po weekendzie.
Zgłoś
C................2 2013-06-20, 11:54 2
@up ileś tam, 'vide cul fide' jest dziarą stworzoną przez analfabetów dla analfabetów. Jeśli ktoś nie wie co mam na myśli, wujek google podpowie.
Zgłoś
L................n 2013-06-20, 11:58
Wyk🤬iste są.
Zgłoś
DiesIrae 2013-06-20, 12:02 1
Nie mogę pojąć dlaczego ruscy którzy najgorzej dostali w dupę jarają się na taką skalę ideologią nazistowską. Ale dziary kozackie, sam bym chętnie chciał taka swastyke

podpis użytkownika

You must die I alone am best
Zgłoś
Dopek 2013-06-20, 12:04 2
Nie powiem, koleś ma talent i te tatuaże to czysty artyzm, ale czuję mieszane uczucia oglądając SS-manów na tych tatuażach lub kolesia ze swastyką na łańcuszku...
Zgłoś
B................n 2013-06-20, 12:35
co tam SS-mani, pierwsze zdjęcie - jak biały człowiek może sobie murzyna na plecach wytatuować?!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie