👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Takie tatuaże to ja rozumiem, a nie jakieś kiczowate tribale czy motta w języku, którego się nie zna.

@up ileś tam, 'vide cul fide' jest dziarą stworzoną przez analfabetów dla analfabetów. Jeśli ktoś nie wie co mam na myśli, wujek google podpowie.

Nie mogę pojąć dlaczego ruscy którzy najgorzej dostali w dupę jarają się na taką skalę ideologią nazistowską. Ale dziary kozackie, sam bym chętnie chciał taka swastyke

Nie powiem, koleś ma talent i te tatuaże to czysty artyzm, ale czuję mieszane uczucia oglądając SS-manów na tych tatuażach lub kolesia ze swastyką na łańcuszku...

co tam SS-mani, pierwsze zdjęcie - jak biały człowiek może sobie murzyna na plecach wytatuować?!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie