Może nie grzeszy intelektem, za to kucharz z niego słaby.
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż🤬dowski spisek.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
k🤬a mać nic nie widać do c🤬ja z tym blurem... a co do materialu, to typowy palec grzebalec
I właśnie tutaj mamy przykład, że takie urządzenia i stringi nie różnią się niczym. Chwila nieuwagi i palce w p🤬du
Gość wsadził palec do blendera, żeby go odetkać.
Blender: czy chcesz kontynuować?
On: tak.
Teraz ma sos własny z paliczka. Geniusz kulinarny – zrobił z dłoni smoothie. Jeszcze tylko kanał na TikToku: ‘Gotuję jedną ręką – bo drugą zjadł Zelmer
Blender: czy chcesz kontynuować?
On: tak.
Teraz ma sos własny z paliczka. Geniusz kulinarny – zrobił z dłoni smoothie. Jeszcze tylko kanał na TikToku: ‘Gotuję jedną ręką – bo drugą zjadł Zelmer
Kto w stresie nie zrobił nigdy czegoś głupiego, niech pierwszy podniesie palec. Ale trzeba przyznać, że twardy koleś, nie darł p🤬dy, nie rzucił k🤬ą nawet, tylko się z zaciśniętymi zębami oddalił na stronę. To się szanuje.
Plodus napisał/a:
Kto w stresie nie zrobił nigdy czegoś głupiego, niech pierwszy podniesie palec. Ale trzeba przyznać, że twardy koleś, nie darł p🤬dy, nie rzucił k🤬ą nawet, tylko się z zaciśniętymi zębami oddalił na stronę. To się szanuje.
Idź mu possij odrazu. Debil i tyle. Mógł dodatkowo oblizać mieszadło włączonego miksera
Plodus napisał/a:
Wsadzanie palca w wirujące ostrza to nie jest odruch dorosłego człowieka. To czyn dziecka. Takiego, które wkłada śrubokręt do kontaktu, bo błyszczy. I naprawdę nie wypada w tym wieku robić błędów na poziomie 'czy blender mnie lubi?'.
Ale trzeba oddać jedno — choć odwalił intelektualny dramat, to przynajmniej nie darł się jak świniobicie i nie zalał pomieszczenia k*rwami. Zaciśnięte zęby, szybki odwrót — klasyczna ucieczka z godnością w wersji: 'nie mam palca, ale mam honor'. To rzadkie.
Choć między nami: jak ktoś traci kawałek siebie, bo postanowił przepchnąć ostrze palcem, to może jednak pora trzymać się od sprzętów AGD z daleka. Albo założyć rękawice… bokserskie. Na stałe.