Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miedziak 2009-12-07, 22:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-07, 22:32 5
pewnie potrzebowała do ciasta. Co za kretynka
Zgłoś
materac 2009-12-07, 22:35 18
wyobrażacie sobie? mama zamyka was w kiblu i mowi "wal konia albo nie wyjdziesz"
Zgłoś
Aureora 2009-12-07, 22:35 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kamilo159 2009-12-07, 22:47
Ciekawe czy moja mamusia też wie A co do tej matki to masakra XD tak jakby ona sie nie masturbowała XD Nie no jak bym widział ze moja matka mi kazała sobie walić do słoiczka to bym mi nawet nie stał XD
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-07, 23:14 1
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-07, 23:15
Biedaczek,ale z tej matki jest wiedźma.Ciekawe jak ma sobie ten chłopak radzić z popędem seksualnym jak nie może sobie "konia walić"? Współczuję mu.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-07, 23:17
Zgłoś
materac 2009-12-07, 23:19 4
Zgłoś
yarzapp 2009-12-07, 23:25
Forum www.psychiatria.pl. Myślę, że ta kobiet nie znalazła się tam przypadkiem.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-07, 23:40 2
Niektórzy ludzie to jednak są "psychicznie" walnięci bo jak można zabronić komuś masturbacji? Ta matka się powinna leczyć bo aż żal ściska jak to przeczytałam :/
PS.Zresztą jakiś czas temu miałam "ciśnienie" seksualne to sama sobie dogodziłam a mam już 25 lat i jakoś nie czuję z tego powodu zażenowania(jak się nie ma z kim to trzeba samemu sobie dobrze zrobić).
Zgłoś
Gondone 2009-12-07, 23:54 2
ciekawe co (by) dla córki wymyśliła...
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-08, 0:47
Cytat:

ciekawe co (by) dla córki wymyśliła...

jak to CO? wibrator.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-08, 1:10
Każda matka znajdzie zawsze jakieś wyjście z takich sytuacji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem