Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2025-03-08, 7:39 4
Brawo ten pan!
Zgłoś
SQUOR 2025-03-08, 9:44
No i niby kto tu komu pokazał
Zgłoś
romek134 2025-03-08, 9:45 3
to raczej nie wygląda jak miejsce do zap🤬lania prawie stówą
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-03-08, 10:52 35
Złotówiarze to jeszcze gorsze k🤬y drogowe niż motocykliści. Najgorsze ścierwo, które wp🤬la się na chama przed maskę i potem jedzie 15 kmph bo oszczędza paliwo. A jak ma klienta to też się wp🤬la, tylko wtedy jeszcze trąbi bo chce jak najszybciej skasować klienta. Najgorsze gówno żerujące na tym, że nikt normalny nie chce mieć stłuczki i zmarnowane pół dnia, więc ludzie trąbią, ale nikt w k🤬sa nie jebnie, bo to gra nie warta świeczki. A te strajki parę lat temu i słoiki z gównami doskonale pokazały ich mentalność i zacofanie. Gorzej niż butle z moczem u tirowców. Ha tfu na złotówiarzy.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
toniemojekonto 2025-03-08, 11:21
Ale tutaj to wina motorzystów, taksiarz był na swoim pasie motor który wyrwał mu drzwi się wepchał tam gdzie nie powinien
Zgłoś
Virsitaris 2025-03-08, 13:11
Pokarało debila za durne pomysły i brak ogaru.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-08, 18:50 1
@Anal_Intruder_69: Zapomniałeś o przep🤬laniu się z lewego pasa na skrajny prawy bo wpadło zlecenie, a skręt za 10 metrów. I to wszystko przy 70km/h+
Zgłoś
trawa 2025-03-08, 22:05
toniemojekonto napisał/a:

Ale tutaj to wina motorzystów, taksiarz był na swoim pasie motor który wyrwał mu drzwi się wepchał tam gdzie nie powinien

Nie umiesz czytać? Złotówy to najgorsze gówno,po kij jeszcze drążysz?
Zgłoś
kuzyng 2025-03-09, 4:04
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Złotówiarze to jeszcze gorsze k🤬y drogowe niż motocykliści. Najgorsze ścierwo, które wp🤬la się na chama przed maskę i potem jedzie 15 kmph bo oszczędza paliwo. A jak ma klienta to też się wp🤬la, tylko wtedy jeszcze trąbi bo chce jak najszybciej skasować klienta. Najgorsze gówno żerujące na tym, że nikt normalny nie chce mieć stłuczki i zmarnowane pół dnia, więc ludzie trąbią, ale nikt w k🤬sa nie jebnie, bo to gra nie warta świeczki. A te strajki parę lat temu i słoiki z gównami doskonale pokazały ich mentalność i zacofanie. Gorzej niż butle z moczem u tirowców. Ha tfu na złotówiarzy.

tobie już nic nie pomoże, jesteś zgorzkniały od wp🤬lania własnego gówna...
Zgłoś
andrew31 2025-03-11, 13:00
Anal_Intruder_69 napisał/a:

tak się złożyło że mam dwa auta jedno dla mnie drugie dla żony. I trzeciego grata jako wół roboczy którego nie szkoda. Powiem ci że już w sumie kilka tysięcy przyniósł dodatkowego "dochodu" jest dokładnie jak mówisz ludziom szkoda uderzyć, mnie nie szkoda szczególnie na rondzie warto jak ktoś się pcha. delikatnie blachę w drzwiach mu dogniesz zderzak połamiesz a policji się mówi że wymusił i nie wyhamowałem. A to widać doskonale na takim skrzyżowaniu kto wymusił. Kiedyś jakiś zjeb na motorku wymusił mi na rondzie no jego akurat nie stuknąłem bo by go jeszcze rozmazało choć mogłem. To debil mi pokazał że ma na kamerce nagranie jak ostro hamuje gdy mi zajeżdża drogę.
Zgłoś