📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

up@ Klamka w jego środowisku oznacza również pistolet. Slang, wiec darujcie sobie te hipermarkety i inne podobne bo śmiejecie się, a nawet nie wiecie z czego. Z wszystkimi pozostałymi całkowicie się zgadzam.

I powiedz teraz, ze ktos kto slucha HipHopu, jest madry... dzieci wszystkie takie same!
ja już jade żart nie chce miec prokuratora za pobicie 12 latka :/
Przerobiłbym go na przeterminowany pasztet. Tak, żeby nikt z nim do czynienia nie miał.
Ejjj znajdżmy frajera, zabijmy i oglądajmy trupa na hardzie z uśmiechem na twarzy 8D
Ejjj znajdżmy frajera, zabijmy i oglądajmy trupa na hardzie z uśmiechem na twarzy 8D
coś ostatnio słyszałem od kumpla (akurat jest z pogodna), że ładnie pobito jakiegoś gówniarza... ciekawe czy to on ;]
haha to jest moj faworyt nie ma siopy na polowke a ma kafla na klamke pozdro wariacie
))) hahaha

Cytat:
Daleko szukać nie muszę, mieszkam niedaleko.
dobrze sie składa. mamy w szczecinie taka jedną rzekę żeby go wrzucić!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie