Nie wiem po c🤬j biali się w Afryce jeszcze starają pomóc tym... tym... no tym no jak im tam no tym... mał... no jak na nich się mówi?
Bam... no jakie to słowo? Czar... k🤬a no nie wiem... Asf.... nieważne. IM.
No w każdym razie biali powinni osrać to wszystko bo to k🤬a się nie sprawdza, nie sprawdzało i nie będzie nigdy sprawdzało jak na siłę za rączkę białas będzie ich ciągnął.
(miejsce akcji... oczywiście afryka...)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Czarna,afrykańska szmata,tyle w temacie
Konto usunięte
2018-03-09, 14:29
Jaki jest sens edukować małpę? Jest to ze szkoda dla edukującego, bo traci swój cenny czas a i małpie zaszkodzi bo odciąga ja od wazniejszych zajęc jak zbieranie bawełny, a obecnie dilowanie crakiem.
Konto usunięte
2018-03-09, 14:31
A po c🤬j im edukacja? Europa zaprasza - mamy zasiłki, darmowe mieszkania oraz przywileje np. możliwość kradzieży, gw🤬tu bez ponoszenie konsekwencji, wystarczy mieć immunitet w postaci koloru skóry.
Przyszła samotna nieletnia matka, śpiewająca gospel i obwiniająca o wszystko białych rasistów
Konto usunięte
2018-03-09, 15:17
Opis bardziej zj🤬y niż opisy fantastico.
Konto usunięte
2018-03-09, 15:41
Ale oburzenie
Chyba chłopaki zapomniały już o polskim koszu na głowie polskiego belfra w polskiej szkole w Polsce.
A to był tylko jeden z epizodów uwiecznionych telefonem.
Nie ma takich sytuacji obecnie? Są i to coraz więcej.
Ale we wszystkich szkołach jest teraz zakaz używania telefonów na lekcji...
Jod123 napisał/a:
Nie ma takich sytuacji obecnie? Są i to coraz więcej.
Ale we wszystkich szkołach jest teraz zakaz używania telefonów na lekcji...
Nie ma takiego zakazu. To zależy od szkoły i nauczycieli.
A brak możliwości nagrywania takiego gówna sprawia, że k🤬om z gimbazy odechciewa się odp🤬lania takich akcji.
Argeusz napisał/a:
Opis bardziej zj🤬y niż opisy fantastico.
No może bez przesady.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Na pole bawełny do Pana Samuela co cie bedzie trzcina po stopach chłostał a nie do szkoły ty ty ty niga
ale czy tak oczywiscie afryka autorze?
pierwszy raz tam szkole widze.
co za zoo usa już dawno upada z nimi
Konto usunięte
2018-03-10, 14:08
To ja Ci wytłumaczę: p🤬dunie takie jak ta biała liczą na czarne bolce. Mężczyźni liczą na przygody oraz surowce.
Jest pewnie jakiś % z🤬bów którzy naprawdę chcieliby pomóc Afryce, ale to największe z🤬by i wysyłają żarcie którego nikt nie je lub siedzą w domu na kompie i wpłacają na konto organizacji które za te pieniądze potem sobie wygodnie żyją.
Nikt nie wspomniał, że ten zeszytem, którym rzuciła, pochodzi z Europy (no dobra może z Chin, ale Europa im zafundowała).