Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-01-19, 23:22
Hehe, penera-sedan, nieczęsty widok w polszy.
Zgłoś
Pener 2012-01-19, 23:27 10
Niеbieski napisał/a:

Hehe, penera-sedan, nieczęsty widok w polszy.

to nie mój sedan
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2012-01-19, 23:28
w sumie jak u mnie w miescie... +50/100 zl do przegladu, i nawet na przeguby nie patrza

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-19, 23:29
Pener666, wiem, penera to łada kolegi, tak pieszczotliwie ją nazywamy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-19, 23:34 1
@doktorek <ściana> czemu w tym kraju ludzie są tak tępi, że płacą za takie rzeczy, ok ja rozumiem przyciemniane szyby czy coś, ale życzę takiemu mechanikowi, żeby ktoś komu podpisał przegląd "na lewo" wp🤬lił się akurat w niego przez rozj🤬e hamulce albo układ kierowniczy, brawo

PS. Pierwszy patent dobry
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2012-01-19, 23:44 1
miziel napisał/a:

@doktorek <ściana> czemu w tym kraju ludzie są tak tępi, że płacą za takie rzeczy, ok ja rozumiem przyciemniane szyby czy coś, ale życzę takiemu mechanikowi, żeby ktoś komu podpisał przegląd "na lewo" wp🤬lił się akurat w niego przez rozj🤬e hamulce albo układ kierowniczy, brawo

PS. Pierwszy patent dobry

Kazdy kto ma auto z osob ktore to czytaja, potwierdza ze mozna to zrobic bez problemu.

Podam ci glupi przyklad - prywatne komisy samochodowe.
Miesiac temu zobaczylem ogloszenie o passacie 1.6 2002 nie bitym za 8600zl (okazja) - pojechalem 60 km obejrzec i...
- mozna bylo wsadzic palec miedzy odstepem od lampy a grilla
- tylnie drzwi z prawej strony gdy sie je zamknelo to mialy odstep jakies 0.5 cm (Podluznica?)

ale tak to wszystko cacy, nie bity

Zreszta pojezdzij po komisach, zobacz na wlasne oczy jak z dwoch polowek stoja cale sliczne, nie bite auta,

podpis użytkownika

Zgłoś
~Velture 2012-01-19, 23:55 1
Wiadomo ,że tak można przegląd załatwić bez najmniejszego problemu. Każdy kto myśli inaczej jest zwykłym debilem.

Wy myślicie ,że przykładowo takie firmy transportowe z flotą kilkudziesięciu i więcej samochodów/ciężarówek to tak zap🤬lają z samochodami na przegląd?

Bierze się zbiera dowody od aut i/lub naczep i jedzie się z plikiem dowodów na przegląd.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Andrev 2012-01-20, 0:36
bardziej mnie niebieski razi niż te filmy

podpis użytkownika

"Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
ziomka22 2012-01-20, 1:19
Zamiast podniecać się przeglądami mógłby ktoś w końcu powiedzieć co za patenty...
Zgłoś
~Velture 2012-01-20, 5:15
@up
Jak cie ciśnie jak cholera aby mieć lans w swoim golfie 1.3 z podtlenkiem lpg i przyciemnic sobie szyby aby nie miec pozniej problemow z zabieranym dowodem rejestracyjnym kup sobie bezklejową folie (statyczną) do przyciemniania. Wtedy w razie czego zdejmujesz ją z przednich szyb w razie kontroli w kilka sekund a poźniej w stodole pod domem sobie znów naklejasz.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
MyDreams 2012-01-20, 16:21
Ma ktoś namiary na 2 filmik? Ewentualnie jak nazywają się takie "folie" czy nie wiem co to ;p

podpis użytkownika

No chłopaki szału nie ma.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-22, 16:56
wszystko prawda, ale bawi mnie tylko klasyczny burak nr 1 - który podwójne elektryczne szyby montuje w starej i paskudnej ładzie (drzwi pewnie musiał z tego tytułu wzmocnić, a do tego porządne siłowniki, mocniejszy akumulator itd.) i burak nr 2 w golfie do końca życia będę chyba utożsamiał golfy z totalnym zubożeniem umysłowym.
Zgłoś
Mateusz_stg 2012-01-22, 21:28
Wow dopiero to odkryłeś? To jest starsze od internetu.
Zgłoś
kowalik 2012-01-22, 21:30 4
Cytat:

burak nr 2 w golfie do końca życia będę chyba utożsamiał golfy z totalnym zubożeniem umysłowym.

Czy to ważne kto jakim samochodem jeździ ?? Stać mnie było tylko na golfa 3 za małą kase, bo akurat dorwałem okazje... Jeździ na rope, którą można dostać taniej od tirowców, bardzo mało spala. Tu chodzi najczęściej o oszczędność, wiec na drugi raz sie zastanów zanim zaczniesz kogos oceniać po samochodzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie