📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niеbieski napisał/a:
Hehe, penera-sedan, nieczęsty widok w polszy.
![]()
to nie mój sedan
w sumie jak u mnie w miescie... +50/100 zl do przegladu, i nawet na przeguby nie patrza

Pener666, wiem, penera to łada kolegi, tak pieszczotliwie ją nazywamy.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zamiast podniecać się przeglądami mógłby ktoś w końcu powiedzieć co za patenty...
@up
Jak cie ciśnie jak cholera aby mieć lans w swoim golfie 1.3 z podtlenkiem lpg i przyciemnic sobie szyby aby nie miec pozniej problemow z zabieranym dowodem rejestracyjnym kup sobie bezklejową folie (statyczną) do przyciemniania. Wtedy w razie czego zdejmujesz ją z przednich szyb w razie kontroli w kilka sekund a poźniej w stodole pod domem sobie znów naklejasz.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak cie ciśnie jak cholera aby mieć lans w swoim golfie 1.3 z podtlenkiem lpg i przyciemnic sobie szyby aby nie miec pozniej problemow z zabieranym dowodem rejestracyjnym kup sobie bezklejową folie (statyczną) do przyciemniania. Wtedy w razie czego zdejmujesz ją z przednich szyb w razie kontroli w kilka sekund a poźniej w stodole pod domem sobie znów naklejasz.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ma ktoś namiary na 2 filmik? Ewentualnie jak nazywają się takie "folie" czy nie wiem co to ;p

wszystko prawda, ale bawi mnie tylko klasyczny burak nr 1 - który podwójne elektryczne szyby montuje w starej i paskudnej ładzie (drzwi pewnie musiał z tego tytułu wzmocnić, a do tego porządne siłowniki, mocniejszy akumulator itd.) i burak nr 2 w golfie
do końca życia będę chyba utożsamiał golfy z totalnym zubożeniem umysłowym.

Cytat:
burak nr 2 w golfie do końca życia będę chyba utożsamiał golfy z totalnym zubożeniem umysłowym.
Czy to ważne kto jakim samochodem jeździ ?? Stać mnie było tylko na golfa 3 za małą kase, bo akurat dorwałem okazje... Jeździ na rope, którą można dostać taniej od tirowców, bardzo mało spala. Tu chodzi najczęściej o oszczędność, wiec na drugi raz sie zastanów zanim zaczniesz kogos oceniać po samochodzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie