👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petru23 napisał/a:
Czyżby silikon na mięśniach? Cyc to tkanka i tłuszcz, nic poza tym.
Mózg to tylko galareta, a jednak....

Cenzurator2000 napisał/a:
mnie to rozpie**ala jak niektórzy potrafią kontrolować mięśnie klaty i np jednym cyckiem ruszać (nie tylko baby, ale np. kulturyści lub ten murzyn z reklamy Axe) a ja mam problem żeby jedno oko zamknąć a drugie mieć otwarte w tym samym czasie
To mówisz ze prawka nie masz?

petru23 napisał/a:
Czyżby silikon na mięśniach? Cyc to tkanka i tłuszcz, nic poza tym.
A ty pedał jesteś czy o co ci chodzi?
riskone7 napisał/a:
Tradycja sadistica mówi: Są cycki, jest i piwo.
Tradycja sadistica mówi raczej zupełnie co innego, ale nie ma chyba powodów aby Cię demoralizować

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie