👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up@ młody jesteś to Ci wytłumaczę---- To się nazywa dobre maniery, ale już po Twoim poście widzę, że gdy o tym uczyli to wtedy na wagarach byłeś. Takim tekstem na sadistic dostaniesz piwo od ludzi swojego pokroju, no ale czego się nie robi by zaistnieć.

podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec

Boże... Chyba pierwszy raz odkąd na YT można zarabiać, zaśmiałem się podczas oglądania pranka!
Nie polegał na straszeniu, nie naruszał przestrzeni osobistej, nikt nie został zaatakowany i nikt nie krzyczał po tym "It is a prank bro!".
Poza tym pierwszy raz widzę taki pomysł, ale pewnie nie długo pojawi się na kanale Srardęgi, albo Bartka usa.
Nie polegał na straszeniu, nie naruszał przestrzeni osobistej, nikt nie został zaatakowany i nikt nie krzyczał po tym "It is a prank bro!".
Poza tym pierwszy raz widzę taki pomysł, ale pewnie nie długo pojawi się na kanale Srardęgi, albo Bartka usa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie