Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ufok 2025-04-26, 20:52
Wkręciła się na indyjską imprę na krzywy ryj
Zgłoś
majeńka 2025-04-26, 21:15 1
35i napisał/a:

Zastanawiam się, czy stwierdzenie "jebie jak w murzyńskiej chacie" ma sens. W środę siedziałem w poczekalni na SORze na Lindleya w Warszawie. W pewnym momencie przyszła trójka hindusów i po rejestracji usiedli obok mnie. Musiałem wyjść na dwór ochłonąć. Czysta woń gnojówki.

Przywożą ich do Polski głównie na wizy pracownicze do najniższych robót do których się polak nie schyli. To nie zależy od rasy, spróbuj powąchać pisuardessę czy pomagiera na wozie asenizacyjnym (ang. honey wagon).

Możliwe że hindus ma inny zapach, ale bym raczej testowała na studentach czy informatykach, nie na randomach bo z tych statystycznie więcej śmierdzi z powodów niezwiązanych z rasą.

A jeśli chodzi o higienę w gaciach, wąchałam wyłącznie białych polaków, i się zdecydowanie nie popisali — 100% samców śmierdziało.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Henryk_Kwinto 2025-04-27, 9:00
Zaraz ją ukamienują, za nieobyczajne zachowanie
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-28, 12:31
Luźne szmaty przy obracających się częściach maszyn to dobry przepis by wylądować na sadolu
Zgłoś
jasypan 2025-04-29, 0:29
majeńka napisał/a:

Przywożą ich do Polski głównie na wizy pracownicze do najniższych robót do których się polak nie schyli. To nie zależy od rasy, spróbuj powąchać pisuardessę czy pomagiera na wozie asenizacyjnym (ang. honey wagon).
Możliwe że hindus ma inny zapach, ale bym raczej testowała na studentach czy informatykach, nie na randomach bo z tych statystycznie więcej śmierdzi z powodów niezwiązanych z rasą.
A jeśli chodzi o higienę w gaciach, wąchałam wyłącznie białych polaków, i się zdecydowanie nie popisali — 100% samców śmierdziało.

Wyruszysz kiedyś w świat to się przekonasz, że jest związane z rasą.

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
StickerBomb 2025-04-29, 19:25
Ale miała farta, jprd.
Zgłoś