Trzeba mieć łeb żeby coś takiego zrobić
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W zasadzie to potrzeba tylko sporej liczby soczewek, stojaków i trochę wyobraźni
konto usunięte
2014-09-11, 17:41
Chyba jestem za głupi na to bo oglądnąłem i nie rozumiem, nie wiem czemu tak ktoś zagmatwał tak prostą sprawę, wystarczyło by latarką zaświecić na ten pryzmat na końcu i efekt był by taki sam (chyba że tu chodzi o jakiś ukryty motyw jak w kawale o 3ch zielonych kuleczkach). Do końca filmu liczyłem na jakiś super efekt a tu dupa, jak to reklama to szału nie ma.
konto usunięte
2014-09-11, 17:48
Fajny bajer i nic więcej. Po za tym nieźle zanieczyszczone powietrze (kurz, dym albo jeszcze coś jeszcze), że widać jak krąży światło.
Pułapka rodem z Toma i Jerry'ego.
konto usunięte
2014-09-11, 18:19
konto usunięte
2014-09-11, 18:30
@up masz jakiś problem? Pisz PW, z chęcią cię zignoruje a nie zaśmiecasz. A i sprawdź konstytucje jeśli masz problem z moimi komentarzami
lepsze byly by wklesle zwierciadla, nie rozpraszaja swiatla a w takiej ciemnosci byl by lepszy efekt samego promienia. i tak browar
@crossdessphyxia
jeśli porównujesz walenie konia z r🤬aniem to ci współczuję...