👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rosja - kraj niedojebów.
Zbombardować, zaorać, zasiać ziemniaki, czy tam jakieś inne święte warzywo.
Zbombardować, zaorać, zasiać ziemniaki, czy tam jakieś inne święte warzywo.
Czy on rozbił szybę po czym zamiast zabrać 'prezent' wrzucił go do podajnika i wyjął jakby go wygrał?

"Kiedy maszyna nie chce dać miśka mojej karynie wtedy moim honorem jest walka"
Teraz Karina się będzie musiała zabawić w krawcową i pozszywać swojego Sebusia, a krwawy misiek będzie jej przypominał o okresie.

Cielawe czy jak Karyna mu nie da to jej wp🤬li a ta mu potem k🤬sa utnie.
Nie wiem kto gorszy z🤬b na początku czy z🤬by później.
I resztę pluszaków trzeba wyjebac, bo up🤬lil krwią a c🤬j wie jaki tam seba plywa.
I resztę pluszaków trzeba wyjebac, bo up🤬lil krwią a c🤬j wie jaki tam seba plywa.
nocnydzienny napisał/a:
Czy on rozbił szybę po czym zamiast zabrać 'prezent' wrzucił go do podajnika i wyjął jakby go wygrał?
przecież nie jest złodziejem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie