Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam słyszę 'Mama maszyna mnie ubiła, suko maszyna mnie rozpołowiła'

Tak to jest jak jakaś tępa p🤬da nie ma wyobraźni albo nie wie, że istnieje coś takiego jak martwy punkt, albo jak to, że nie każdy bus ma tylną szybę i ograniczone pole widoczności >.<
a najbardziej wkuriwa jak jedziesz sobie droga pusto za toba nic nie jedzie pomykasz te 70 a jakis ch** juz nie moze cie przeczekac tylko musi przed ciebie i ch** ze sie wepcha... na dodatek bedzie debil do 40 sie rozpedzal na odnicku 500 metrow...

k🤬a zdawałem prawko na skodzie i kupiłem sobie potem skode bo pomyślałem a co się będę p🤬lił z innym jak mi ten pasuje.
ale ze mnie p🤬duś
((((((((((
ale ze mnie p🤬duś

Kierowca ciężarówki, widać szczególnie przejął się tym incydentem..

Gościu z TIRA zachował stoicki spokój !!!!!!!! SZACUN !!! LECI PIWO