Koleś samym wejściem, przestraszył mnie bardziej niż niejeden horror. Piwo
'akcja' od 0.27 do 0.30 a potem od 1.10 babka płacze.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Fura piździec!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Tez bym w nia wjechal nawet jakbym ja dobrze widzial. Glupia c🤬a, kierunek i myk zajezdza droge a przepisy stanowia zupelnie inaczej. Pelno takich debili porusza sie po ulicach. W Polsce tzw. pindy w Yarisach bo przeciez innym autem nie pojedzie niz na ktorym zdawala (kupila) prawko. Bo nie potrafi.

@gwindak
Idź w p🤬du, albo na jakąś manifestację. Może cię policja spałuje i będziesz warzywkiem, wtedy ktoś zasadzi na tobie cebulę i będziesz kim wartościowym.
Idź w p🤬du, albo na jakąś manifestację. Może cię policja spałuje i będziesz warzywkiem, wtedy ktoś zasadzi na tobie cebulę i będziesz kim wartościowym.
jakim trzeba być idiotą, żeby ładować sie pod auto ciężarowe, tępe babasko myślał(niemyślące) że go zauważy?
tak to jest jak sie od garów odchodzi.
tak to jest jak sie od garów odchodzi.
Moreq napisał/a:
@gwindak
Co ty p🤬lisz pajacu? Moze cos merytorycznego przedstawisz. Co ci nie pasi w mojej opini bo za c🤬ja cie nie rozumiem.