Bo maszyny oparte na sztucznej inteligencji kierują się czystą logiką. Sa wolne od emocji, polityki i uprzedzeń. Jeśli uznały, że trzeba wyeliminować cz🤬cha na drodze , to znaczy że w danym momencie była taka konieczność.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
żeby było zabawniej to te autonomiczne samochody serio nie widzą czarnych a przynajmniej mają większy problem z ich rozpoznaniem, Naukowcy z Georgia Institute of Technology przeprowadzili odpowiednie testy. Testowali algorytm i przedstawiali mu zdjęcia osób o różnym odcieniu skóry, które były robione zarówno w słabszym, jak i w mocniejszym świetle. System był o 5% mniej skuteczny w przypadku osób o ciemniejszym odcieniu skóry. Coś jak te automatyczne podajniki mydła czy aparaty nie rozpoznające twarzy murzynów.
Ale ludziom nadal nic nie jest..?
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Szanujcie Afrykańczyków, bo to oni pokonają Sztuczną Inteligencję w wojnie między nią a ludzkością.
Po Wielkiej Wojnie miejsce USA, Chin zajmą kraje afrykańskie i to one będą rozdawać karty.
Polacy już dziś powinni zadbać o dobre relacje z Afrykańczykami. Polacy powinni naciskać na swój rząd, by
ten nawiązał ściślejszą współpracę z Afryką
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Po Wielkiej Wojnie miejsce USA, Chin zajmą kraje afrykańskie i to one będą rozdawać karty.
Polacy już dziś powinni zadbać o dobre relacje z Afrykańczykami. Polacy powinni naciskać na swój rząd, by
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
jest na to rada wypastujcie swoje rasistowske geby gownem zaoszczedzicie na solarium i perfumach
podpis użytkownika
forza nostra legge
kolosasz napisał/a:
Szanujcie Afrykańczyków, bo to oni pokonają Sztuczną Inteligencję w wojnie między nią a ludzkością.
kurde sory to piwo dałem przypadkowo -,-