Każdy ma inne poczucie humoru.
Mnie to śmiesz tylko dla tego że śmieszy mnie ich poczucie humoru.
Mnie to śmiesz tylko dla tego że śmieszy mnie ich poczucie humoru.
A ja to widze tak....
Po lekcji, matematyk poprosił kolegę po fachu aby pokazać mu zadanie rozwiązane przez ucznia
Po lekcji, matematyk poprosił kolegę po fachu aby pokazać mu zadanie rozwiązane przez ucznia

podpis użytkownika
Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przej🤬e !!!
Większość grup społecznych ma swój specyficzny humor. Jak widać matematycy się nie wyłamują

podpis użytkownika
lastfm
Modliszka, ja to widzę inaczej:
dla matematyków to równanie jest tak banalne, że widocznie zmienienie w nim jednej cyferki było czymś w rodzaju dobrego wygłupu (no nie wiem, przyrównajmy to do np dorysowania wąsów na obrazie
)
dla matematyków to równanie jest tak banalne, że widocznie zmienienie w nim jednej cyferki było czymś w rodzaju dobrego wygłupu (no nie wiem, przyrównajmy to do np dorysowania wąsów na obrazie

podpis użytkownika
Zdychajcie k🤬y.
Jeszcze jeden "branżowy dowcip"
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
ludzi dzielimy na 10 kategorii: tych, co rozumieją zapis binarny i tych, co nie rozumieją
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Czy tylko mnie zj🤬 się odtwarzacz i wyświetla czas filmiku 12572:09, a na 0:11 się blokuje?
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
podpis użytkownika
"Długie pazury potrafią szybko porwać,Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"

Nie tylko Tobie, też mi się wiesza na 0:11 a długość filmiku to jakieś 12k minut :/