👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up ja sie nie smieje, bo to nie moja dziedzina
a na siłe się smiac... przemilcze

a na siłe się smiac... przemilcze

E tam na idiotów. Tego w liceum już nie uczą, ja to miałem na Polibudzie dopiero.

Ktoś może to wytłumaczyć ? ;D
Nie można całkować e^x ponieważ : ?
Nie można całkować e^x ponieważ : ?

Albo inaczej... bo najpierw zaczynają uczyć od pochodnych :S Więc pochodna z e^x = e^x, całki to odwrotność pochodnych więc nic z tym nie zrobisz

Dlaczego dla wiekszosci calki to czarna magia? Proste to jak budowa cepa.
Głupie i nieśmieszne. Całka z e^x to e^x czyli Lord całka może sobie całkować. Inaczej by było gdyby funkcją był sin(x^2) tego nie radady scałkować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie