Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-05-21, 2:46
Dobra wytłuacze. Otóz całka to wiecie , taka skomplikowana rzecz, ale nie warto wiedzieć. Rodzajem całki jest cała oznaczona. Więc w określonym przedziale. Np całka z 2x w przedziale od zera do dwóch. No i jest wzorek na całke z x- ze wynosi ileśtam ( nieważne). Potem podstawia się tą obliczona wartość dla dwoch, a potem dla zera i odejmuje sie od siebie. To jest całka oznaczona z 2x w przedziale od 0 do 2. Koniec

Zeby nie było. Mialem te całki ale i tak dwoja w indeksie z tego jedna była
Zgłoś
Coliber 2012-05-21, 5:03
@Nikczemniejszy widzę stały bywalec kwejka...
Zgłoś
Cogito 2012-05-21, 8:13
Coliber napisał/a:

Co to kwejk?
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-05-21, 9:05
chmielu666 napisał/a:

A co jeśli jest w granicach -∞ do ∞ ?

To zależy jaka to całka.

Cytat:

Wyobraź sobie, że są jeszcze inne źródła "wiedzy". Taki bardziej realne jak ludzie itp
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-21, 11:21
pozeracz_kotow napisał/a:

Brnijcie debile dalej w te Wasze humanizmy, idźcie na filozofie, socjologie, filologie, kulturoznawstwa i ZDYCHAJCIE NA BEZROBOCIU!

Jakby wszyscy szli za Tobą na wyższą matmę, to byś teraz siedział i w piachu rysował matematyczne formuły albo projekty sieci socjalnych, ekonomii, zachowań indywidów, nauki języków obcych na podstawie całek i równań kwadratowych.
Zgłoś
pozeracz_kotow 2012-05-21, 13:35 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-21, 18:17 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-21, 18:39 1
pozeracz_kotow,

Popieram! Właśnie z tego powodu na maturze wybrałem temat "Humanizm jako prąd umysłowy i postawa wobec świata plapala...".

Przez 15 minut udowadniałem dwóm nauczycielkom, jak potężnym wypaczeniem jest nazywanie artystów, polonistów i innych nierobów humanistami, i jeszcze dostałem za to dobrą ilość punktów . Matura to był zabawny czas
Zgłoś
sh_akal 2012-05-21, 19:46
Ja nawet nie próbuję tego zrozumieć co to ta całka...
Zgłoś
Cogito 2012-05-21, 19:57
Znam podobny suchar. Rozmawia dwóch matematyków

A: Siema, dzisiaj pijemy!
B: O, to ciekawe. A kiedy jemy liczbę e?
Zgłoś
pozeracz_kotow 2012-05-22, 14:19 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-22, 21:28
Zgłoś
taziu 2012-05-23, 15:45 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-23, 20:20 1
Zgłoś
taziu 2012-05-23, 20:24
Już widzę jak tworzysz SI dla linii lotniczych baranie. Takich robiących w trakcie studiowania na gównianych wieczorowych jest na pęczki. Dyskusja z Tobą to jak dyskusja z informatykiem po technikum który wykłuca się, że ma lepiej bo ma już doświadczenie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem