👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobra wytłuacze. Otóz całka to wiecie , taka skomplikowana rzecz, ale nie warto wiedzieć. Rodzajem całki jest cała oznaczona. Więc w określonym przedziale. Np całka z 2x w przedziale od zera do dwóch. No i jest wzorek na całke z x- ze wynosi ileśtam ( nieważne). Potem podstawia się tą obliczona wartość dla dwoch, a potem dla zera i odejmuje sie od siebie. To jest całka oznaczona z 2x w przedziale od 0 do 2. Koniec
Zeby nie było. Mialem te całki ale i tak dwoja w indeksie z tego jedna była
Zeby nie było. Mialem te całki ale i tak dwoja w indeksie z tego jedna była

Coliber napisał/a:
@Nikczemniejszy widzę stały bywalec kwejka...
Co to kwejk?
chmielu666 napisał/a:
A co jeśli jest w granicach -∞ do ∞ ?
To zależy jaka to całka.
Cytat:
@Nikczemniejszy widzę stały bywalec kwejka...
Wyobraź sobie, że są jeszcze inne źródła "wiedzy". Taki bardziej realne jak ludzie itp

pozeracz_kotow napisał/a:
Brnijcie debile dalej w te Wasze humanizmy, idźcie na filozofie, socjologie, filologie, kulturoznawstwa i ZDYCHAJCIE NA BEZROBOCIU!
Jakby wszyscy szli za Tobą na wyższą matmę, to byś teraz siedział i w piachu rysował matematyczne formuły albo projekty sieci socjalnych, ekonomii, zachowań indywidów, nauki języków obcych na podstawie całek i równań kwadratowych.

pozeracz_kotow,
Popieram! Właśnie z tego powodu na maturze wybrałem temat "Humanizm jako prąd umysłowy i postawa wobec świata plapala...".
Przez 15 minut udowadniałem dwóm nauczycielkom, jak potężnym wypaczeniem jest nazywanie artystów, polonistów i innych nierobów humanistami, i jeszcze dostałem za to dobrą ilość punktów
. Matura to był zabawny czas
Popieram! Właśnie z tego powodu na maturze wybrałem temat "Humanizm jako prąd umysłowy i postawa wobec świata plapala...".
Przez 15 minut udowadniałem dwóm nauczycielkom, jak potężnym wypaczeniem jest nazywanie artystów, polonistów i innych nierobów humanistami, i jeszcze dostałem za to dobrą ilość punktów

Znam podobny suchar. Rozmawia dwóch matematyków
A: Siema, dzisiaj pijemy!
B: O, to ciekawe. A kiedy jemy liczbę e?
A: Siema, dzisiaj pijemy!
B: O, to ciekawe. A kiedy jemy liczbę e?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie