👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na Karola to jest zbyt wysublimowane. Przeciętny widz Familiady by się nie kapnął.

Szkoda, że nie zostałem humanistą. Byłbym debilem i mógłbym wszystko zrzucić, na to, że nie mam umysłu ścisłego :/

Rodem z familiady:
Logarytm to to samo co algorytm.
Różniczka - wyniczek odejmowanka.
Sorry za suchary. Pozdrawiam!
Logarytm to to samo co algorytm.
Różniczka - wyniczek odejmowanka.

Sorry za suchary. Pozdrawiam!
W domu wariatów rozeszła się pogłoska że mają całkować i różniczkować. Zapanował ogólny popłoch, lecz jeden wariat siedzi spokojnie i nie przejmuje się niczym. Zapytany dlaczego się niczym nie przejmuje odpowiedział: − bo ja jestem e^x

@Nutaharion dokończenie Twojego suchara:
Jeden z lekarzy postanowił zakpić sobie z wariatów i zaczął biegać po korytarzu krzycząc 'zaraz was zróżniczkuję!'. Wtem jeden pacjent wstał i odrzekł dumnie
- nic mi nie zrobisz, jestem e^x'
A lekarz na to
- ale ja różniczkuję po dy
Jeden z lekarzy postanowił zakpić sobie z wariatów i zaczął biegać po korytarzu krzycząc 'zaraz was zróżniczkuję!'. Wtem jeden pacjent wstał i odrzekł dumnie
- nic mi nie zrobisz, jestem e^x'
A lekarz na to
- ale ja różniczkuję po dy

Tak samo śmieszne jak ten żart matematyczny z podstawówki: jak ci przypierwiastkuję do kwadratu... :/

@up2 postawiłem piwo koledze jeszcze wyżej, ale tak na prawde Tobie się nalezy:D hahaha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie