Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Matematyk
J................o • 2012-07-06, 18:16
Siedzi informatyk nad kompem i po kolei próbuje wpakować podzespoły do płyty głównej. Niepowodzeniom tym przygląda się matematyk i mówi:
-Pi

Tym razem znów gimbusiarnia nie pojmie, jak zresztą i poprzednio co zaskutkuje sucharami. Ale co tam, paru rozkmini i to się liczy
Zgłoś
Anders Breivik 2012-07-06, 18:19 7
jaczuro napisał/a:

Siedzi informatyk z nad kompem

co k🤬a?
Zgłoś
Janusz~ 2012-07-06, 18:22 14
tupolej napisał/a:

jaczuro napisał/a:

co k🤬a?

Pozwól, że Ci wytłumaczę.

Siedzi informatyk z nad kompem.

podpis użytkownika

No jak Pan Jezus powiedział?
Zgłoś
H................g 2012-07-06, 18:28
A to podchwytliwy kawał jest, samemu cza się domyślić jakie wyrazy wyrzucić by miał on jakiś sens. Sprytne.
Zgłoś
Mervil 2012-07-06, 18:55 294
Ni c🤬ja. Trzynaście lat edukacji, technik-elektronik, matura z fizyki, dziesięć książek o wiedzy ponadprogramowej, kursy i wszystko jak krew w piach. Nie rozumiem.
Zgłoś
J................o 2012-07-06, 19:01 6
Ja p🤬le, literówka. Poprawione....
Zgłoś
S................i 2012-07-06, 20:20 2
Cytat:

Z nad morza miało być.
Zgłoś
D................k 2012-07-06, 21:56 1
K🤬a no nie xd, nie rozumiem wytłumacz
Zgłoś
M................3 2012-07-06, 22:46 7
Chyba chodzi o to ze mu sie sikac chce
Zgłoś
F................p 2012-07-06, 23:52 6
I każdy walnie piwo żeby nie wyjść na nieogarniętego gimbusa :/.

Próbując to zrozumieć doszedłem do jakiegoś tam wniosku. Pi może równać się PE, czyli po polsku wychowanie fizyczne. Za c🤬j się to kupy nie trzyma, ale lepszego pomysłu nie mam.
Zgłoś
b................9 2012-07-07, 1:45 10
Chyba chodzi o to, że matematyk jest myszą
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-07-07, 2:24 2
Literówka jest w wypowiedzi matematyka, on powiedział "phi"
Zgłoś
S................x 2012-07-07, 4:07 9
Już kiedyś dałem piwo, żeby nie wyjść na gimbusa. Chyba na niego nie wyszedłem, podstęp się udał, więc teraz zastosuję drugi:
Rozumiem, ale nieśmieszne.
Zgłoś
pakicito 2012-07-07, 8:36 5
zgubiłeś "j"
powinno być Pij
Zgłoś
J................o 2012-07-07, 16:36 2
Mervil napisał/a:

Ni c🤬ja. Trzynaście lat edukacji, technik-elektronik, matura z fizyki, dziesięć książek o wiedzy ponadprogramowej, kursy i wszystko jak krew w piach. Nie rozumiem.

I najwidoczniej przespałeś trygonometrię. Bo "pi" to nie tylko ~3,14....
To tak w ramach podpowiedzi.

Slonx napisał/a:

Już kiedyś dałem piwo, żeby nie wyjść na gimbusa. Chyba na niego nie wyszedłem, podstęp się udał, więc teraz zastosuję drugi:
Rozumiem, ale nieśmieszne.

Typowe myślenie gimbusa

Aha, na początku chciałem zrobić kawał gimbusom tworząc coś kompletnie bez sensu z dopiskiem "gimbaza nie pojmie" (wcześniej nie wyszło), po czym wyszedł mi jednak sensowny dowcip. Może mało śmieszny, ale jak najbardziej logiczny. I proszę bardzo, zamierzony efekt właściwie jest wykonany. Przyj🤬ie o literówkę (faktyczne niedopatrzenie), kompletny brak myślenia - a i jestem niemal pewien, że wystawione browce wzięły się z w/w, cytowanego rozumowania

Podpowiedź dałem, jak dalej nikt nie zczai to jutro wyjaśnie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie