Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-05, 21:11
przekątną prostokąta to ja mogę sobie wyliczyć kładąc metr na podłodze pokoju i mierząc.

@up

zaliczyłem jeden rok na uniwersytecie rolniczym gospodarka leśna... to są studa inżynierskie, jeden rok, więc musiałem zdać matmę w pierwszym semestrze aby przejść do drugiego etapu, zrezygnowałem bo to jednak nie moja bajka mieliśmy tam fizykę, matmę oraz chemie... i co zapamiętałem? Że matma to idiotyczne bezsensowne regułki, a fizyka czy chemia to nauki bez których nie byłoby życia, nie musisz znać pierwiastów, żeby życ, natomiast prawom fizyki poddać się musisz, i nawet sam jesteś w stanie określić co na Ciebie działa w danym momencie (przynajmniej ja potrafie)
Zgłoś
kucma19 2012-11-05, 21:44 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 21:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 21:53
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 22:02 2
@kucma19
Zgadzam się z tobą. Jak uwięzi ciebie ten koleś z "Piły":
"Witaj kucma19. Chcę zagrać w grę. Całe życie się wymądrzałeś. Jesteś uwięziony w celi razem z cygańską rodziną. W twoim żołądku umieściłem 2zł. Masz 60sekund by obliczyć to zadanie z równań różniczkowych. Jeśli się tobie uda, drzwi od celi otworzą się i uciekniesz. W przeciwnym wypadku zostaną spuszczeni z łańcucha cyganie. Wiesz jak to się skończy. Dla dwóch złotych zrobią wszystko. Live or die. Make your choice."
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 22:08
mr_9mm, Albo uwięzi nas Piła w zakładzie chemicznym, obudzimy się z rudymi włosami i dostaniemy zadanie z chemii - zamieszaj odpowiednie składniki albo w przeciwnym razie do końca życia będziesz rudy
Cholera już wiem po co te wszystkie skomplikowane rzeczy mnie uczono, na wypadek spotkania z piłą!
Zgłoś
kucma19 2012-11-05, 22:10
@up

Masz odemnie piwo. A ja zasiadam do rozniczek
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 22:17
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 22:20
@ lartex
Dream on my dear.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 22:59
nie wybije się zbytnio:
Co za tępe strzały
Zgłoś
wto992 2012-11-05, 23:17
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 23:34
lartex napisał/a:

czy wy nie widzicie ,ze ten "program" zawiera w sobie tyle prawdy co przecietne "Rozmowy w toku",czy inny program tvn'u/polsatu przedstawiajace podobny poziom.. w tym wszystkim chodzi o to wlasnie zeby ludzie zle odpowiadali ,bo kto by chcial ogladac odcinek gdzie kazdy odpowiada na pytanie rzedu :
- 6x8?
- 48
bo to przeciez kazdy kto skonczyl podstawowke jest w stanie policzyc (nie wierze ,ze nie) , a tu wybieraja ludzi ,ktorzy zgodza sie zrobic z siebie debili dla fejmu(tylko to przychodzi mi na mysl) zeby potem ciemna masa mogla komentowac 'eehehehe ale debil o jacieniemoge to ma bys przyszlosc narodu ehhehe co za pustaki' etc. dajecie sie manipulowac nawet takim prostakom jak ci z maturatobzdura

Gówno prawda, miałem okazję uczestniczyć w tym programie. Nie ma tu żadnego fejku, po prostu gość zadaje Ci masę pytań, jeśli odpowiesz na jedno źle, to witaj na youtubie. Niektórzy ludzie na prawdę są tacy tępi- true story.
Zgłoś
ssiruuvi 2012-11-06, 0:35
Zgłoś
leszczor 2012-11-06, 16:30
Zgłoś
Mad Ines 2012-11-07, 21:52
Może to jest ustawione może i nie, ale z własnego doświadczenia wiem, że tacy debile istnieją. Niestety
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem