Kuba zadaje proste pytania z matematyki, np. Ile ramion ma trapez? Ile kątów prostych ma prostokąt?
Odwiedź nas na:
facebook.com/MaturaToBzdura
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepszy jest ten tempol w okularach
konto usunięte
2011-05-13, 15:34
Tak się zastanawiam czy ten koleś w brązowej bluzce potrafi się samodzielnie podcierać,a co dopiero policzyć 2 + 2 * 2.Przy takim obliczeniu chyba mu się "Bluescreen" załącza...
5:40 pokonal wszystkich swoja wiedza... az dziwie sie, ze prawie 6 min wytrzymalem ogladajac to gówno
4:16 fajne cycki ma ta po prawej
ja sie zastanawiam czy oni do filmiku wybieraja tych najglupszych czy poprostu wszyscy to tacy debile?
@ Mishon ojej, to straszne. I co? Teraz się popłaczesz?
Teraz właśnie wychodzi że Polacy jedynie co najlepiej potrafią to przeklinać.. Nic poza tym -.-
konto usunięte
2011-05-13, 18:32
A ja i tak jestem w stanie pokazać i udowodnić istnienie trójkąta co ma 3 kąty proste (3*90stopni)
konto usunięte
2011-05-13, 20:54
Wydaje mi się, że pytanych osób jest bardzo dużo, a ekipa programu pokazuje publicznie jedynie największych '' szczęśliwych '' idiotów, którzy uniknęli komory gazowej. Pzdr.
Bananek napisał/a:
Przekątna trójkąta jest jednocześnie jego bokiem, tumany. czyli ma przekątną.
Nie wiem czy to sarkazm, czy jesteś idiotą, ale przez pomyłkę dałem ci piwo...
Kiedy doczekamy się opcji cofnięcia browara?
7:17 , widzę tolerancja w związkach zawitała do Polski !
nie ma to jak dwóch tatusiów ;D
"Ja cie sunę" !
konto usunięte
2011-05-13, 23:21
7:40 najlepsze. Koleś nic nie wiedział, ale dopiero przy polu koła przyznał, że jest kretynem